Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Δυναμική επανεκκίνηση για τον Ορφέα Φωτεινών

Σε φιλικό προετοιμασίας Νέος Παμβριακός–Ορφέας Φωτεινών  1-4
Ένας ολοκαίνουργιος Ορφέας να τον πιείς στο ποτήρι έκανε εχθές το βράδυ τα αποκαλυπτήρια του στο φιλικό με τον Παμβριακό και με πολλά νεαρά παιδιά στη σύνθεση του
που αγωνίζονται για πρώτη  φορά  εντυπωσίασε με το απλό , στρωτό και τεχνικό του ποδόσφαιρο που φέρνει τη σφραγίδα του προπονητή του κ. Βλάγκα Αντώνη πετυχαίνοντας παράλληλα  μια ευρεία νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο πιο έμπειρο που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία .

Πέρα από τα 4 γκόλ που πέτυχε ο Ορφέας δημιούργησε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες ενώ έχασε και πέναλτι . Από την άλλη μεριά ο Παμβριακός με ένα μίγμα έμπειρων αλλά και νεαρών  ποδοσφαιριστών ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να ριχτεί στη μάχη της Β΄ κατηγορίας φιλοδοξώντας για μια καλή πορεία με καλό ποδόσφαιρο δίνοντας ταυτόχρονα και  πολλές ευκαιρίες σε νέα παιδιά .

Ήταν σε γενικές γραμμές ένα όμορφο και ήσυχο παιχνίδι που πρόσφερε θέαμα πολλά γκόλ αλλά και σημαντικές πληροφορίες για τους δύο προπονητές .
Για την ιστορία τα γκόλ πέτυχαν για τον Ορφέα: οι Τσιρίμπασης ,  Βέτσος Α (2) και Παπανικολάου Τ με ένα γκόλ και ένα χαμένο πέναλτι .
Για τον Παμβριακό σκόραρε ο Νικολαϊδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου