Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - Τρείς νέες μεταγραφές για την ομάδα της βόρειας Πιερίας

ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 
Μεταγραφών συνέχεια για τον Αιγινιακό που συνεχίζει την ενδυνάμωση του εν όψη της νέας περιόδου συγκεκριμένα οι βόρειοι απέκτησαν
τον ΜΙΧΑΙΛΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ 20 χρόνων μέσο από τον Πιερικό Ρυακιών, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ 29 χρόνων μέσο που παλαιότερα αγωνίστηκε στην ομάδα του Αριστοτελη Καταχα, ΒΙΑΝΝΗ ΗΛΙΑ 33 χρόνων, αμυντικό από ερασιτεχνική ομάδα των Αθηνών και ΚΑΚΑΤΑΤΣΙΟ ΧΡΗΣΤΟ 31 χρόνων, μέσο από τον Εθνικό Κλειδιού.

Έως την Δευτέρα αναμένεται να κλείσουν άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές!



ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ
 Όπως  έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες την Δευτέρα 5-8-19 και ώρα 6:30μμ στο δημοτικό γήπεδο Αιγινιου ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ θα γίνει η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του Αιγινιου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Θα προηγηθεί η γνωριμία-καλοσώρισμα του ΔΣ, των προπονητών κκ. Τζιωκα Ηλία και Χατζηπουργανη Γιάννη και των ποδοσφαιριστών.
Θα ακολουθήσει προπόνηση ελαφριάς μορφής.

Παράλληλα θα γίνουν δοκιμές νεαρών παιχτών που θέλουν να ενταχθούν στον Αιγινιακό, οι οποίες θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα. Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον προπονητή κ. Τζιωκα Ηλία στο τηλέφωνο 6977.571.824 και με τον γενικό γραμματέα κ. Μουμο Νικόλαο στο τηλέφωνο 6932.427.693 και στο email του συλλόγου aiginiakospa@gmail.com
Εκ του ΔΣ Αιγινιακού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου