Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΟΣΚΑΛΑ - Ναυαγοσώστης έσωσε 6χρονο παιδάκι απο πνιγμό! Κινδύνεψε και ο πατέρας του

ΔΙΑΣΩΣΗ 6ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ! ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!
Μέρος της καθημερινότητας έχουν γίνει πλέον τα περιστατικά στα οποία καλούνται να επεμβαίνουν οι επαγγελματίες ναυαγοσώστες της Lifeguard Patrol.
Αναλυτικότερα, σήμερα Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 και ώρα 16.25 στην παραλία της Ολυμπιακής Ακτής κινδύνεψε να πνιγεί παιδί ηλικίας 6 ετών όταν βρέθηκε να κολυμπά σε νερά που δεν πατούσε με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί.
Ο πατέρας του τρομαγμένος από την κατάσταση που βρισκόταν ο γιος του και δρώντας απερίσκεπτα, προσπάθησε να το βοηθήσει για να το βγάλει στην ακτή δίχως αποτέλεσμα αφού κινδύνεψε και ο ίδιος να γίνει θύμα. Σε αυτό το σημείο έγιναν αντιληπτοί από τον επαγγελματία ναυαγοσώστη της Lifeguard Patrol, ο οποίος με γρήγορες ενέργειες έφτασε στο σημείο και μετέφερε με ασφάλεια στην ακτή το παιδάκι, σώζοντας το από βέβαιο πνιγμό.

Άλλο ένα περιστατικό που επιβεβαιώνει την άρτια και ποιοτική εκπαίδευση των ναυαγοσωστών της Lifeguard Patrol και την αποτελεσματικότητα αυτών όταν λειτουργούν κάτω από επαγγελματικά, αυστηρά και σοβαρά πρότυπα. Με αφορμή όλα τα παραπάνω θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους λουόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν να έρχονται σε επαφή με άτομο το οποίο χρειάζεται βοήθεια εάν δεν έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα και δεν κατέχουν τις απαραίτητες ναυαγοσωστικές γνώσεις.

Lifeguard Patrol
Υπηρεσίες Ναυαγοσωστικής Κάλυψης
Σχολή Ναυαγοσωστικής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου