Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Με Μάκη Βαϊνά στον πάγκο και 5 νέα αποκτήματα ο Ατρόμητος Κατερίνης

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ατρόμητος Κατερίνης. Η ομάδα του Μυλαύλακου έχει δώσει μέχρι τώρα δυο φιλικά  παιχνίδια, τα οποία βοηθούν τον Μάκη Βαϊνά να δεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Συνάμα έχει την ευκαιρία να μοντάρει το σύνολο το οποίο θα κληθεί να υλοποιήσει τους φετινούς στόχους του συλλόγου της περιοχής μας. Υπάρχει το έμψυχο υλικό και ο χρόνος για να πραγματοποιήσει τα σχέδια του και τόσο οι έμπειροι όσο και οι νεώτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές, δουλεύουν καθημερινά για να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές αγωνιστικές προϋποθέσεις για την ομάδα τους.


Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο οι Κώστας Καπασακαλίδης, Βασίλης Ιωαννίδης, Αποστόλης Ίτσιος, Πάρης Παρασκευαΐδης και Δημήτρης Βασιουρής.

Ο Ατρόμητος δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ αφού κράτησε τον περσινό κορμό του και ενισχύθηκε με ποδοσφαιριστές σε θέσεις που φάνηκε ότι έπρεπε να γίνουν οι ανάλογες προσθέσεις.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Μάκη Βαϊνά, είναι αυτό με τον Εθνικό Κατερίνης την Κυριακή 18 Αυγούστου στο γήπεδο του Σταθμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου