Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Α2 Βόλει: Ξεκινάει την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  Έναρξη της προετοιμασίας για την Ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού την Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 19:45 στο ΄Β ΔΑΚ.
Η ομάδα του Πιερικού συμμετέχει στο πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, εκπροσωπώντας επάξια το βόλεϊ της Πιερίας και όχι μόνο. Η φετινή χρονιά αναμένεται ιδιαιτέρως πολύ δύσκολη, καθώς οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ και το μπάτζετ τους έχει ανέβει αρκετά ψηλά.

Η ομάδα του Πιερικού έχει ενισχυθεί και αυτή πάρα πολύ, καθώς η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας φρόντισαν ώστε η ομάδα να κρατήσει όλους τους παίκτες της περσινής ομάδας που έκαναν μία εντυπωσιακή πορεία, ενώ έκανε και το μεγάλο μπαμ στις μετεγγραφές, φέρνοντας πρωτοκλασάτους παίκτες.
Το σημαντικότερο είναι ότι από τους 24 παίκτες, οι 20 είναι γηγενείς, γεγονός που δίνει ιδιαίτερο τόνο σε αυτήν την ομάδα που αναμένεται να παίξει εκπληκτικό βόλεϊ που θα καμαρώνουν όλοι στην Πιερία και όχι μόνο. Παρουσίαση του ρόστερ θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Στην πρώτη προπόνηση καλούνται οι παρακάτω παίκτες:
Παπαδημητρίου, Μούρτζιος, Γιατσίδης, Λαμπρινός, Γερομιχαλός, Γιάγκου, Πάπας, Καλιακός, Γρηγοριάδης, Χρυσικός, Αλεξίου, Σαμαλής, Παπατσιμούλης, Τσοπάνογλου, Καραγιάννης, Ματσαρίδης, Κουνατίδης, Κουτσόγιαννος, Μαρινόπουλος, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Σουλής, Χανδόλιας, Τασχουνίδης.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν. 6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου