Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΟΣΚΑΛΑ - Ναυαγοσώστης έσωσε 20χρονο απο πνιγμό

Ολυμπιακή Ακτή: Σωτήρια η διάσωση 20χρονου από ναυαγοσώστη
Ολυμπιακή Ακτή: Μοιραίο πήγε να εξελιχθεί το παιχνίδι στη θάλασσα για έναν 20χρονο νέο από το εξωτερικό, χθες Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019,
όταν την ώρα που κολυμπούσε μαζί με φίλους του σε μακρινή απόσταση από την ακτή, του έφυγε το σωσίβιο, με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία του, να πανικοβληθεί, να αρχίσει να βυθίζεται και να κινδυνέψει από βέβαιο πνιγμό.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του επαγγελματία ναυαγοσώστη της εταιρείας Lifeguard Patrol, ο οποίος αντιλήφθηκε έγκαιρα το περιστατικό, ειδοποίησε σε ενισχύσεις μέσω ασυρμάτου και κατάφερε με κολυμβητικό τρόπο να προσεγγίσει τον νέο και να τον ρυμουλκήσει με ασφάλεια στην ακτή, παρέχοντας του τις πρώτες βοήθειες.

Η διάσωση του νεαρού 20χρονου ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς, συνεργασίας και σωστής επικοινωνίας, αφού στο περιστατικό κατέφθασε τόσο ο ναυαγοσώστης του διπλανού και κοντινότερου πύργου από τον οποίο έλαβε χώρα το περιστατικό, όσο και το πλήρως εξοπλισμένο 4×4 όχημα της Lifeguard Patrol η συνεισφορά των οποίων ήταν καταλυτική.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε και η οικεία λιμενική αρχή.
Πηγή: pieria-press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου