Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Δεμηρτζόγλου -Βασιλείου -Μπενίσκος το 0-3 του Πιερικού στη Μαγνησία (φωτο)

Ο Πιερικός με ένα επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου, με «χτίσιμο» του παιχνιδιού από την άμυνα και με πολύ καλό passing game ήταν ανώτερος του Θησέα και επικράτησε στην Αγριά του Βόλου με 0-3 σε φιλική αναμέτρηση, που παρακολούθησαν και κάποιοι πιστοί του φίλαθλοι.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 στο 31’ με τον Κώστα Δερμητζόγλου, που ευστόχησε σε τετ-α-τετ, στο οποίο βρέθηκε εκμεταλλευόμενος την πάσα του Κόλα και την ταχύτητά του.


Ο τερματοφύλακας του Θησέα Κεφαλάς βγήκε νικητής σε άλλα δύο τετ-α-τετ με Πετράκο πριν το 0-1 και Μηλιώτη λίγο πριν τη ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

 Πολύ καλή φάση στο 50' με σπάσιμο του Μπενίσκου και τελείωμα του Ιβανίδη λίγο πάνω από τα δοκάρια.


Το  0-2 ήρθε στο 70’ με εύστοχη κεφαλιά του υψηλόσωμου Βασιλείου και το 3-0 με τον ίδιο τρόπο από τον Μίμη Μπενίσκο στο 85’.




ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α’ ΜΕΡΟΣ: Γουναρίδης, Μπουζούρας, Κόλα (32’ Βασίλης Τουλίκας, 62’ Δαλαμήτρας), Ρογκότης, Τακίδης, Λαμπίρης, Μπουζούκης, Πετράκος, Μηλιώτης, Δεμηρτζόγλου, Κριεμάλντι.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Β’ ΜΕΡΟΣ: Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Βασιλείου, Παντζιαλάς (71’ Γιώτσας), Βασίλης Τουλίκας, Ιβανίδης, Παγωνίδης, Γιώργος Τουλίκας (71’ Μαυρίδης), Κυπαρίσσης, Ναρίνογλου, Μπενίσκος

*Ευχαριστούμε θερμά τον καλό συνάδερφο Χρήστο Θανασούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου