Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Δίας Δίου - Πιερικός 0-0 Δυνατό φιλικό στο Δίον! (φωτο)

Δυνατό φιλικό παιχνίδι σήμερα στο Δίον με τον τοπικό Δία και τον Πιερικό να μένουν στο 0-0.
Ο αγώνας είχε τις καλές του φάσεις και για τις δυο ομάδες με τον Αποστόλη Στύλο να χρησιμοποιεί δυο ενδεκάδες, μια σε κάθε ημίχρονο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και τον Τάσο Ιωαννίδη να τεστάρει τις δυνάμεις της ομάδας του, απέναντι σε μια ομάδα που "χτίζεται" για να πρωταγωνιστήσει και έχει στόχο την άνοδο.

Τα σουτ των Μπενίσκου και Καλαμπάκα θα περάσουν αρχικά άουτ για τις δυο ομάδες και στο 16 νέο σουτ, αυτή τη φορά απο τον Δεμηρτζόγλου, θα πέσει να μπλοκάρει στην δεξιά πλευρά της εστίας του ο αλάνθαστος Ζωγράφος.
Στο 32 ο Μηλιώτης θα μπεί με ταχύτητα απο δεξιά και θα σουτάρει δυνατά αλλά άστοχα, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω απο το αριστερό δοκάρι του Ζωγράφου.

Στο 37΄ο τερματοφύλακας του Δία θα μπλοκάρει την μπάλα σε σουτ του Τακίδη μέσα απο την περιοχή.

Στο 55΄διπλή απόκρουση απο τον Ζωγράφο που θα βγάλει αρχικά το σουτ-φάουλ του Γκριμάλντι που εκτέλεσε 2 μέτρα έξω απο την μεγάλη περιοχή, με τον Κυπαρίσση να παίρνει την απόκρουση και να σουτάρει εξ επαφής αλλά να διώχνει ξανά σε κόρνερ ο νεαρός τερματοφύλακας του Δία.

Στο 83΄ο Παπατολίκας θα προλάβει τον Ανέστη Παναγιωτίδη και στο 85΄καλό και έξυπνο σουτ του Καλαμπάκα θα περάσει ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής ο Ασλανίδης Γ. με βοηθούς τους Κυριακού και Μαυρόπουλο

Δίας Δίου (Τάσος Ιωαννίδης):  Ζωγράφος, Τσουρέκας, Δερμίσης, Λιόλιος, Καλουσίδης, Δαλαμήτρας, Ευθυμιάδης, Καραθάνας, Παναγιωτίδης Αν., Καλαμπάκας, Ευαγγελόπουλος

Αγωνίσθηκαν και οι: Παπαστεργίου, Παναγιωτίδης Γιώρ., Νάκας, Μπουκουράς, Πανωλής, Σπυριδόπουλος, Παπαδόπουλος.

Πιερικός (Αποστόλης Στύλος): Γουναρίδης, Λαζαρίδης, Τουλίκας Βασ., Τακίδης, Βασιλείου, Μπουζούκης (10΄λ.τ. Ρογκότης), Ιβανίδης, Πετράκος, Μπενίσκος, Μηλιώτης, Δεμηρτζόγλου.

Στο 2ο μέρος αγωνίστηκαν οι:
Παπατολίκας, Μπουζουρας, Κόλα (85΄ Γιώτσας), Τακίδης (80΄ Πατζιάλας), Ρογκότης, Παγωνίδης, Ναρίνογλου, Λαμπίρης, Κριμάλντι, Τουλίκας Γιώργ., Κυπαρίσσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου