Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΜΠΑΚΟΥ - Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας: αργυρό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία medley κοριτσιών για Άννα Χατζηπουργάνη και Στέλλα Κωνσταντινίδου (ΓΑΣ Αρχέλαος)

Η Ελλάδα κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία medley των κοριτσιών στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στο Μπακού .

Την τελευταία ημέρα των αγώνων , μόλις πριν λίγα λεπτά , στις 09:35 το πρωί η Ελληνική ομάδα με την συμμετοχή των Μαρκέλλα Παπανδρέου (ΣΑΚΑ) , Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΓΑΣ Κουφαλίων) , Άννα Χατζηπουργάνη (ΓΑΣ Αρχέλαος ) , Στέλλα Κωνσταντινίδου (ΓΑΣ Αρχέλαος), πήρε την δεύτερη θέση .

Η κούρσα ήταν συναρπαστική με την Ελληνική ομάδα στον διάδρομο 6 να δείχνει από την αρχή, ότι ήταν εκεί για τη νίκη , την οποία διεκδικούσε ως τα τελευταία εκατό μέτρα μια και ήταν επικεφαλής . Τελικά , για την ιστορία και μόνο , την πρώτη θέση πήρε η Ισπανία . Τα κορίτσια της ομάδας πανηγύρισαν με την Έλληνική σημαία στα χέρια και φωνάζοντας ΕΛΛΑΣ όλες μαζί .

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και ιδιαίτερα στα δικά μας κορίτσια , τις δύο αθλήτριες του Αρχελάου Κατερίνης , που μας χάρισαν μεγάλες συγκινήσεις από το Μπακού . H Στέλλα Κωνσταντινίδου πέτυχε ένα νέο ατομικό ρεκόρ κάνοντας μια μεγάλη επίδοση και κέρδισε την πέμπτη θέση στα 400μ . Η Άννα Χατζηπουργάνη κέρδισε την 4η θέση στα 400μ με εμπόδια κάνοντας ένα λαμπρό χρόνο και νέο Πανελλήνιο ρεκόρ . Τώρα οι δύο τους σήκωσαν την Ελληνική σημαία ψηλά στο βάθρο των νικητών μαζι με τις συναθλήτριες τους .

Οι αγώνες στο μακρυνό Μπακού του Αζερμπαϊτζάν τελειώνουν σήμερα και τα κορίτσια με τον προπονητή τους κύριο Νίκο Μαντζώλη, θα επιστρέψουν στην πόλη μας φορώντας δύο ασημένια μετάλλια στο λαιμό τους και κουβαλώντας στις αποσκευές τους τις συγκινητικές στιγμές, που χάρισαν στην πόλη μας την Κατερίνη και τον ιστορικό της σύλλογο , το σύλλογο μας , τον ΑΡΧΕΛΑΟ , μόλις με την πρώτη τους συμμετοχή σε μεγάλους διεθνείς αγώνες .

Να υπενθυμίσουμε ότι στους αγώνες συμμετείχαν 3600 αθλητές Κ18 από 48 χώρες της Ευρώπης και σε δέκα διαφορετικά αθλήματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου