Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ ΧΟΥΡΟΝΙΙ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ : ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Τ. 
10 ΤΕΑΜ - 14  αθλητές
Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη εκδήλωση επίλεκτων στο «ΦΕΣΤΙΒΑΛ “THMENΙΔΑΙ» ΧΟΥΡΟΝ ΙΙ»το Σάββατο 06 Ιουλίου 2019 στην Κατερίνη. Οι αγώνες άρχισαν στις 11:00 π.μ., με τον  διοργανωτή ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ (Κων/νος Χουριδης) να φροντίζει υπο την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ  για ακόμη μια φορά μια εκπληκτική αθλητική ημερίδα πολεμικών τεχνών , στην οποία έδωσαν το παρών τους στο BOXING, Κ1, LOWKICK, GRAPPLING, MMA, EPIΔΕΙΞΕΙΣ, ΦΟΡΜΕΣ 25 σχολές από Βορρά ως Νότο της Ελλάδας, ενθουσιάζοντας το κοινό της Πιερίας και όχι μόνο.


Με πλήρη επιτυχία έκλεισε το 2o ΦΕΣΤΙΒΑΛ –ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ “ΧΟΥΡΟΝ ΙΙ”στην οποία πήραν μέρος πάνω από 20 σχολές ανα την ελληνική επικράτεια με την βραδιά να κλείνουν οι επίλεκτοι μονομάχοι των ΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΘΕΣ ΝΙΚΗ , ΠΙΣΤΙΚΟΣ ΤΕΑΜ ΒΕΡΟΙΑ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Αγ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΤΕΑΜ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, COMBATTEAMΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΕΑΜ, ΚΙΝΕΣΣΙΣ ΤΕΑΜ, ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΑΝ ΤΕΑΜ, HURONBOXING CLUB ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,

Στην βραδιά τα έπαθλα ήταν κύπελλα και ζώνες τίτλων της WFMA.
O ASHURONως διοργανωτής και με 2η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ στην Κατερίνη ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

 Με 1 ΤΙΤΛΟ WFMA , 2 ΚΥΠΕΛΛΑ, 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ.
ΝΙΚΗΤΕΣ αναδείχθηκαν οι : Βασίλης Ιορδανίδης, Κυριακή Μούλα, Γεώργιος Χρυσοχοϊδης με το περίφημο doubleσε αγώνα κύπελλο και μετάλλιο.

Στην βραδιά στους 2 αγώνες με τον Ηρακλή Τρικάλων ο  Νίκος Χατζηγερίδης έχασε άδικα ενώ θα μπορούσε να είχε καταφέρει μια επάξια ισοπαλία αγωνίστηκε πολύ σκληρά.

Στον τελικό βέβαια ο Κώστας Χρυσοχοιδης έκανε την ανατροπή και με την εκπληκτική του τεχνική με το απίθανο ταλέντο του και ΑΗΤΤΗΤΟΣ στα -66kg. έφερε τον τίτλο στους huron!

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΑΘΛΗΤΩΝ  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ BOXING ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ,

Ο προπονητής της  Κων/νος ΧουΡοΝίδης ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ:

Τον βοηθό του για την άψογη συνεργασία  στην γωνία Γ. Χρυσοχοϊδη.
Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών κ.Θωμα Σμιάρη τους κριτές την Γραμματεία που συντέλεσαν στην διεξαγωγή της διοργάνωσης τα πολλά συγχαρητήρια για την υπέροχη βραδιά »Φεστιβάλ Τημενιδαι «ΧΟΥΡΟΝ ΙΙ» τον Φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης  καθώς και όλους τους συνάδελφους Προπονητές που ταξίδεψαν ως την πανέμορφη πόλη μας την Κατερίνη για τις γνώσεις και εμπειρίες που ανταλλάξαμε με την σημερινή μας παρουσία.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της σχολής μας για την ηθική στήριξη και όλους τους χορηγούς!!
Την άψογη εμφάνιση των αθλητών μας για την εξαίσια ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ  την διασωστική ομάδα Πιερίας!!

ΜΕ ΤΙΜΗ
Α.Σ ΧΟΥΡΟΝ

Εκπρόσωπος Τύπου : Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου