Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Αποχαιρέτησε τον Απόλλωνα ο Λεωνίδας Κυβελίδης

Παρελθόν αποτελεί ο Λεωνίδας Κυβελίδης από τον Απόλλωνα Πόντου όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με δήλωσή του στα social media.

Ο έμπειρος επιθετικός χαρακτηρίζει όμορφα τα τρία χρόνια που πέρασε στον Απόλλωνα, ευχαριστώντας την οικογένεια Καλαϊτζίδη και όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της ομάδας.

 Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Μετά από 3 όμορφα χρόνια στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού! Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Καλαϊτζίδη που με εμπιστεύτηκε αυτά τα 3 χρόνια αλλά και όλους όσους συνεργάστηκα: συμπαίκτες, γυμναστές, φροντιστές, τους ανθρώπους που εργάζονται στα γραφεία.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γνήσιους απολλωνιστές που ήταν δίπλα μας στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα! ήμασταν μια πραγματική οικογένεια και αυτό ήταν που μας κράτησε δυνατούς στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε! Έμαθα πολλά τόσο σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν άνθρωπος. Ελπίζω να βοήθησα έστω και στο ελάχιστο στην αναγέννηση αυτού του ιστορικού συλλόγου. Ευχαριστώ και πάλι! Καλή συνέχεια Απόλλων…..
Πηγή: sfina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου