Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Ετοιμάζονται για τον φετινό Πιερικό τα βοηθητικά γήπεδα του Α΄ΔΑΚ - Να δοθούν χώροι σε όλα τα αθλήματα

Οι ανάγκες της φετινής περιόδου είναι σίγουρα μεγάλες και αποτελεί σημαντικότατη προϋπόθεση η ύπαρξη των απαραίτητων "εργαλείων" για να χτισθεί ο νέος και ισχυρός Πιερικός.

Ένα απο τα πλέον απαραίτητα εργαλεία, είναι και οι εγκαταστάσεις, οι οποίες θα πρέπει να βρίσκονται στην όσο το δυνατόν καλύτερη τους κατάσταση, ώστε να μπορούν να φιλοξενούν τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας και των νεαρών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας του συλλόγου της Πιερίας.

Έτσι ξεκίνησαν τα απαραίτητα έργα στα δυο βοηθητικά γήπεδα του Α΄ΔΑΚ και μόλις ολοκληρωθούν εκεί, θα επεκταθούν και στο τρίτο, το μικρότερο μπροστά, ώστε να αποτελεί το αθλητικό κέντρο του Πιερικού, αυτό που θα πρέπει να αντιπροσωπεύει ο ιστορικός σύλλογος της Κατερίνης και η ιστορία του.

Ήδη άρχισε να γίνεται σταδιακά η αποκατάσταση του κατεστραμμένου και γυμνού απο χόρτο χώρου μπροστά στις εστίες. Όπως δείχνει η φωτογραφία, θα μπεί έτοιμο χόρτο μπροστά στις 4 εστίες των δυο μεγάλων βοηθητικών γηπέδων.

Για να διατηρηθούν τα γήπεδα σε καλή κατάσταση χειμώνα-καλοκαίρι, είναι απαραίτητο να παραμείνουν στη διάθεση μόνο του Πιερικού και να δημιουργηθεί ο χώρος που θα φιλοξενεί αθλητές των άλλων αθλημάτων στον χώρο πίσω απο το γήπεδο και απέναντι απο το πάρκινγκ.
Θα πρέπει να γίνει ο  κατάλληλος χώρος για να μπορούν να τρέχουν σε χόρτο οι δρομείς και ο απλός δημότης που επιθυμεί να αθληθεί, αλλά και να μπορούν να πετούν σφαίρα ή ακόντιο σε διαφορετικές ώρες και μετά απο συνεννόηση, οι αθλητές των συγκεκριμένων αθλημάτων.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεί το κάθε άθλημα τον φιλόξενο χώρο του, σωστά διαμορφωμένο, ώστε να μην δημιουργεί ο αθλητής του ενός αθλήματος πρόβλημα στον άλλο κατά την ώρα της εκγύμνασης του και να υπάρχει αρμονία και σωστή συντήρηση των χώρων απο όλους.

Κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται αυτή τη στιγμή, τα βοηθητικά βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και απλά όλοι ... βολεύονται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου