Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ - Τέλος εποχής για τον Παναγιώτη Παρασίδη

Ολοκληρώνοντας  τη συνεργασία του στον Ερμή Εξοχής ο έμπειρος και επιτυχημένος προπονητής Παρασίδης Παναγιώτης με  δήλωση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θέλησε να ευχαριστήσει  τους ανθρώπους που περιβάλλουν το σύλλογο.

Να θυμίσουμε τι είχε γράψει προ ημερών στην σελίδα του στο facebook:

“Ευχαριστώ θερμά τον Ερμή Εξοχής, τον χορηγό της ομάδας Αμβροσιάδη Μ., τον πρόεδρο Χριστοφορίδη Κ., τους ποδοσφαιριστές, τον συνεργάτη μου Κουτσικανίδη Λ. αλλά  και όλους όσους στάθηκαν κοντά στην ομάδα τις δύο τελευταίες σεζόν που εργάστηκα με αγάπη και προσήλωση στο ιστορικό αυτό σωματείο. Θα ήταν επίσης μεγάλη αγνωμοσύνη να μην ευχαριστήσω τον ειδικό σύμβουλο της ΕΠΣ Πιερίας Συμεωνίδης Ι., τον φαρμακοποιό Μπιτόπουλο Σ. και το νέο δήμαρχο της πόλης μας Κουκοδήμο Κ. για τη στήριξη τους κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.


Η ζωή κάνει κύκλους, και εγώ ολοκλήρωσα τον δικό μου όντας ικανοποιημένος από τη δουλειά, τα αποτελέσματα αλλά και τα βήματα προόδου που πραγματοποιήσαμε ως σύνολο. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνουν. Καλό καλοκαίρι
coach Parasidis Panagiotis “

Ο ταλαντούχος coach με πλήθος επιτυχιών στο ενεργητικό του ,ανόδους με Δία Δίου, Πίνδο Α.Ιωάννη, Διαγόρα Σεβαστής, Σούπερ Καπ με ΑΕ Περίστασης και νταμπλούχος τη σεζόν 2016/2017 με τον Ποσειδώνα Πόρων Π.Π, αφού ολοκλήρωσε τη διετή φοίτηση του στη σχολή προπονητών της ΕΠΟ για το UEFA A΄ LISENCE ,βρίσκετε πλέον σε ανοιχτή επικοινωνία με ομάδες όμορων νομών για το που θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του.

 Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας δήλωσε:

Πρωταρχικό μου μέλημα μαζί με την προπονητική μου ενασχόληση με τον Ερμή Εξοχής, ήταν η ολοκλήρωση της φοίτησης μου στη σχολή προπονητών της ΕΠΟ για την απόκτηση του διπλώματος UEFA A΄. Θεωρώ τη «γνώση» μεγάλο εφόδιο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για ένα προπονητή και θα συνεχίσω να την εμπλουτίζω σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζονται οι ομάδες τις οποίες υπηρετώ..

Ενώ σε ερώτηση για τις επόμενες προπονητικές κινήσεις του ανέφερε:
¨Αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε επαφές με κάποια σωματεία και ευελπιστώ ότι θα ολοκληρωθούν σύντομα με πρωταρχική μου επιλογή σωματείο το οποίο θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου