Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Παπατολίκας κάτω απο τα δοκάρια! Ενίσχυση στους "μικρούς" με Ναρίνογλου και Πατζιάλα

Την απόκτηση του πολύπειρου τερματοφύλακα Δημήτρη Παπατολίκα ανακοίνωσε ο ΣΦΚ Πιερικός. Ο 31χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την Α.Ε. Καρίτσας και επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε και με την οποία αγωνίστηκε την περίοδο 2012-16 σε Football League και Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση:
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του γνωστού Κατερινιώτη 31χρονου    τερματοφύλακα Δημήτρη Παπατολίκα ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Η προσθήκη του εξαιρετικού τερματοφύλακα αποτελούσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων.

Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παπατολίκας  αγωνίστηκε ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Football League από την αγωνιστική περίοδο 2012-2015 και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό, Ηρακλή, Πιερικό, Πύδνα Κίτρους και Α.Ε. Καρίτσας. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του με πολλές επιτυχίες με την μελανόλευκη φανέλα. 

Πήρε και Ναρίνογλου - Παντζιάλα
Εκτός από τον Παπατολίκα, ο Πιερικός ανακοίνωσε και την απόκτηση των νεαρών Νίκου Ναρίνογλου και Διονύση Παντζιάλα. Ο πρώτος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πιερικού και αγωνίστηκε επίσης σε ΓΑΣ Σβορώνου, Α.Ε. Περίστασης και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ ο δεύτερος προέρχεται από την Α.Ε. Καρίτσας.

Η ανακοίνωση:
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ βρισκόμενος σε πλήρη εξέλιξη στην υλοποίηση του προγραμματισμού και συνεχίζοντας τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019/2020 στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με δύο νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τον Νικόλαο Ναρίνογλου και τον Διονύσιο Παντζιάλα τους καλωσορίζουμε εκ νέου στην μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και τους ευχόμαστε συλλογικές διακρίσεις, υγεία και πολλές επιτυχίες με την μελανόλευκη φανέλα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου