Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΚΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ) ΣΚΟΥΦΑ

Σοφία Μαυρίδου: «Η Πιερία και η λύση των προβλημάτων, πάντα σε πρώτο πλάνο και σε αγαστή συνεργασία με θεσμικά πρόσωπα και φορείς».

Είναι σε γνώση μου, ότι η Πιερία διαθέτει τέσσερις βουλευτικές θέσεις. Όμως η συνάντηση την οποία επικαλείσθε, έγινε με μετά το σχετικό αίτημα των τριών βουλευτών της Πιερίας που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία.

Είναι αυτονόητο ότι, αν το ζητούσατε και εσείς, δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα για την συμμετοχή σας, το οποίο άλλωστε έχετε διαπιστώσει, ότι πράττω κατά την αυτοδιοικητική μου θητεία.

Σκοπός μου είναι να λύνονται τα προβλήματα της Πιερίας, με την αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων θεσμικά φορέων, όταν πρόκειται να αντιμετωπιστεί ένα θέμα που αφορά την Πιερία, και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό.

Επίσης, γνωρίζετε ότι, σε συσκέψεις που προκαλούνται από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, δεν γίνεται καμία εξαίρεση προσώπων και θεσμών που υπηρετούν την Πιερία, όπως άλλωστε το έχω πράξει σε κάθε ευκαιρία που απαιτήθηκε.

Σε κάθε περίπτωση να υπενθυμίσω ότι τόσο οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, οι συνεργάτες μου, το γραφείο μου, όσο και εγώ η ίδια, είμαστε πάντοτε ανοικτοί σε ενημέρωση και συνεργασία προς όφελος της περιοχής μας, τόσο σε εσάς προσωπικά όσο και στους συνεργάτες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου