Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Στην Πελοπόννησο για την ΑΕ Ερμιονίδας ο Αλέξης Κατσιαμήτας

Στην Πελοπόννησο θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας, που αποκτήθηκε απο την ομάδα της Ερμιονίδας.

Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε με δυο ακόμη παίκτες απο την ομάδα της Αργολίδος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας γεννήθηκε την 26/02/95 κ ποδοσφαιρικά ξεκίνησε από την ακαδημία του ΠΑΟΚ όπου έμεινε για 3 χρόνια. Μεταγράφηκε στην Γερμανική Βικτόρια Κολωνίας όπου έπαιξε μέχρι τα 18 του χρόνια και έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πιερικό Β εθνική κ είχε 10 συμμετοχές. Μεταγράφηκε στον Αχιλλέας Νεοκαισαρειας και σε 14 ματς έβαλε 6 γκολ. Στους 6 μήνες γύρισε στον Πιερικό Γ εθνική όπου σε 15 συμμετοχές έβαλε 4 γκολ ,Την επόμενη σεζόν μεταγράφηκε στην Πύδνα Κίτρους ομάδα Γ Εθνικής, έκανε 10 συμμετοχές κ σε 6 μήνες μεταγράφηκε στον Διαγόρα Σεβαστής με 12 συμμέτοχες και 2 γκολ ,
Στο τέλος της σεζόν επιστρέφει για 3 φορά στον Πιερικό Γ εθνική όπου κάνει 23 συμμετοχές και 3 γκολ. Πέρσι αγωνιστικέ στον Κρόνο Αργυραδων με 18 συμμετοχες και 2 γκολ πετυχαίνοντας και την άνοδο της ομάδας στην Β εθνική. Ο Αλέξανδρος αποτελεί μια μεταγραφή ουσίας για την ομάδα μας.

Ο Κρίστιαν Μπουσάϊ γεννημένος την 6/4/1999 κ παιδί του μεγάλου Πανιωνίου όπου αγωνιστικέ στα τμήματα υποδομής του για 5 χρόνια κ πέρσι με γεμάτη σεζόν στην Κ20 με 24 συμμέτοχες κ 5 ασίστ κ βασικό στέλεχος της Κ17-18 της εθνικής Αλβανίας αποτελεί μία ακόμα μεταγραφική κίνηση της Ένωσης Ερμιονίδος. Ο Κρίστιαν θα καλύψει την αριστερή πτέρυγα της ομάδας όπου το χαρακτηριστικό που τον διακρίνει είναι τα ατέλειωτα χλμ που καταπίνει σε κάθε αγώνα. Όλοι μαζί φτιάχνουμε με πρώτο από όλους τον έμπειρο προπονητή μας Δημήτρη Νολη την ΝΕΑ Ένωση Ερμιονίδος.

H A.E ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ καλωσορίζει τον Ευάγγελο Θωμά στην οικογένεια της κ του εύχεται καλή χρονιά. (Όπως σε όλα τα παιδιά) . Ο Ευάγγελος αγωνίζεται ως εξτρεμ κ είναι γεννημένος την 8/1/2000 κ ουσιαστικά είναι μια μεταγραφή ουσίας αφού αγωνίζεται σαν μικρός την νέα αγωνιστική περίοδο. Προηγούμενες ομάδες ΑΟ Χαλκηδόνας κ την περσινή περίοδο 2018-2019 αγωνιστικέ στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με την ιστορική Προοδευτική έχοντας 18 συμμέτοχες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου