Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΣΦΚ Πιερικός – Λευτέρης Φωτιάδης και Κώστας Κραγιόπουλος στην ακαδημία


Ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου για τα τμήματα υποδομής του ΣΦΚ Πιερικός. Η ακαδημία του συλλόγου ξεκινάει τη φετινή περίοδο με καινοτόμες αλλαγές οι οποίες σύντομα θα ανακοινωθούν και επίσημα.

Στα πλαίσια αυτών των κινήσεων, το Δ.Σ. του συλλόγου προχώρησε στην πρόσληψη δυο έμπειρων και καταξιωμένων στον χώρο προπονητών, οι οποίοι θα αποτελέσουν το τεχνικό δίδυμο της ακαδημίας, της οποίας η στελέχωση θα συνεχιστεί και μελλοντικά ανάλογα με τις ανάγκες της.
Οι Λευτέρης Φωτιάδης και Κώστας Κραγιόπουλος, επιλέχθηκαν για τη φετινή χρονιά και επιστρέφουν στην ακαδημία μας, με την προοπτική να παραμείνουν ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα  5ετίας που έχει επιμεληθεί η αρμόδια 3μελής επιτροπή της διοίκησης του Πιερικού.

Δίπλα τους θα βρίσκεται σε καθημερινή βάση το μέλος Δ.Σ. και τεχνικός διευθυντής Μπάμπης Πεΐδης, γραμματειακά στα γραφεία του συλλόγου θα υποδέχεται γονείς και νεαρούς ποδοσφαιριστές το μέλος Δ.Σ.,  υπεύθυνη για τις εγγραφές και αρμόδια για τα οικονομικά της ακαδημίας Χριστίνα Δασκαλοπούλου, ενώ την διεύθυνση και τον γενικότερο προγραμματισμό των τμημάτων υποδομής, θα έχει το επίσης μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Λαζαρίδης.

Ο ΣΦΚ Πιερικός καλωσορίζει τους προπονητές Λευτέρη Φωτιάδη – Κώστα Κραγιόπουλο και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου