Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Κιτιξής Κώστας : Στις 7 Ιουλίου η λογική επιστρέφει

Η επιλογή της ΝΔ, στην οποία δεν βρίσκει κανείς – όσο και να αναζητήσει – ίχνος αυτοκριτικής για τα πεπραγμένα της περιόδου 2004-2009 και η οποία θέλει να εφαρμόσει τις ίδιες αποτυχημένες φορολογικές συνταγές εκείνης της εποχής, θα μας οδηγήσει σε νέες κοινωνικές ανισότητες.

Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος από τη μια θεωρεί ότι με τα προεκλογικά επιδόματα θα έρθει η ανάπτυξη και από την άλλη έχει υποθηκεύσει τον δημόσιο πλούτο στο Υπερταμείο και δεσμεύσει τη χώρα για υπερπλεονάσματα 3,5%, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την οικονομία σε νέα στασιμότητα και υποβάθμιση.

Η αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής είναι αδιαπραγμάτευτη, όπως και η ευθύνη μας απέναντι στους Έλληνες. Έχουμε το δικό μας πρόγραμμα για την έξοδο από την κρίση, το Σχέδιο Ελλάδα. Το Κίνημα Αλλαγής είναι η μόνη υπεύθυνη δύναμη και το έχει αποδείξει. Δεν αφήσαμε ποτέ τη χώρα να πέσει στα βράχια στην πιο δύσκολη στιγμή, όταν η Ελλάδα ήταν μπροστά στην χρεοκοπία.
Είμαστε δύναμη σταθερότητας, και ως υπεύθυνη αντιπολίτευση δεν θα αφήσουμε τη χώρα να μπει σε περιπέτειες. Δεν μας ενδιαφέρουν οι κυβερνητικές καρέκλες.

Είναι καιρός να επανέλθουμε στη λογική διαγράφοντας την εικονική κανονικότητα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετά έχουμε πληρώσει τις αυταπάτες τους, ως λαός.
Για αυτό οι πολίτες στις 7 Ιουλίου έχουν πολλούς λόγους να ξανασυνδεθούν με την παράταξη των έργων και της λογικής, το Κίνημα Αλλαγής .

  Κώστας Κιτιξής
        Γραμματέας ΝΕ
Κινήματος Αλλαγής Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου