Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Η γιορτή της ακαδημίας της 25ης Μαρτίου (φωτο)

Μέσα σε ένα εξαιρετικό, χαρούμενο και γεμάτο κέφι κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση-γιορτή της ακαδημίας Μ.Α.Σ 25ης Μαρτίου για την χρόνια 2018-19.
Μιας χρόνιας που ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων όσων ασχολούνται με την ομάδα δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως ο δρόμος που βαδίζει είναι ο σωστός και ενδεδειγμένος καθώς έχει αγκαλιαστει από όλους τους γονείς και τα αποτελέσματα έχουν φανεί από την πρώτη  χρόνια επαναλειτουργίας της ακαδημίας.

Στα παιχνίδια που έγιναν τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν εναντίον των μπαμπάδων τους με τα αλληλοπειραγματα να αποτελούν την τακτική και των δύο ομάδων δείγμα του όμορφου κλίματος που επικρατούσε...στη συνέχεια η διοίκηση που παραβρέθηκε σύσσωμη πρόσφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους από το  μπάρμπεκιου που είχε ετοιμάσει για να τους ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία που είχαν καθόλη την διάρκεια της σεζόν.

Κλείνοντας την βραδιά διοίκηση, προπονητές, γονείς και παιδιά έδωσαν ραντεβού για την έναρξη της καινούργιας χρονιάς μετά το καλοκαίρι. 

Η δουλειά στην ομάδα όμως δεν σταματάει καθόλου καθώς η διοίκηση βρίσκεται σε καθημερινές εργασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεων, του περιβάλλοντος χώρου και των γηπέδων δίνοντας τους μιας εντελώς νέα  μορφή έτσι ώστε με την έναρξη της νέας χρονιάς όλα να βρίσκονται έτοιμα να υποδεχθούν τους μικρούς παίκτες της ομάδας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου