Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Σ.Φ.Π "οι Μελανόλευκοι" - Εισιτήρια διαρκείας 2019/2020

O Σύνδεσμος Φιλάθλων Πιερικού "οι Μελανόλευκοι", ως ο μοναδικός εν λειτουργία και εδραιωμένος φορέας οργανωμένων του Πιερικού, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι παρέλαβε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.
Η διάθεση τους γίνεται από τα γραφεία του Συνδέσμου τις ώρες λειτουργίας του, ενώ παράλληλα γίνεται γνωστό πως συνεχίζεται η εγγραφή νέων μελών του συνδέσμου. Μετά από δύσκολες χρονιές, μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, η ομάδα ξεπαγώνει και η νέα προσπάθεια αξίζει την στήριξη όλων. Μετά από 13 χρονιά συνεχούς στήριξης, δηλώνουμε παρόντες και καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να πάρουν θέση στο γήπεδο, δίνοντας της την δύναμη που της έλειπε.

Τα εισιτήρια διαρκείας παρέδωσε, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Σ.Φ.Κ "ο Πιερικός", Παναγίτσας Κωνσταντίνος ο οποίος γνωστοποίησε πως το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου αναγνωρίζει την ιστορική προσφορά των Μελανόλευκων στα χρόνια λειτουργίας τους. Στην αναζωπύρωση που υπάρχει στο κομμάτι των οργανωμένων φιλάθλων και την προσπάθεια που καταβάλει ο σύνδεσμος και συνεχίζεται τα τελευταία χρόνια μέσα από τις δυσκολίες που περνάει η ομάδα αναφέρθηκε με αισιοδοξία ο αντιπρόεδρος των Μελανολεύκων, Λάζαρος Γαζέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου