Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

20 χρόνια Μουσικό Σχολείο Κατερίνης «ΚΑΛΩΣ ΑΝΤΑΜΩΘΗΚΑΜΕ για τον Δημήτρη Κυριακού»

48ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Συναυλία
                                      Ένα χρόνο μετά
  Μουσική βραδιά που τιτλοφορείται «ΚΑΛΩΣ ΑΝΤΑΜΩΘΗΚΑΜΕ» παρουσιάζεται στο αρχαίο θέατρο Δίου την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019, ώρα 9:30 μ μ στο πλαίσιο του  48ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2019. Την αποδίδουν η ορχήστρα αποφοίτων και η χορωδία Μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, με σολίστα τον Λάκη Χαλκιά.

 Αφιερώνεται  στον αείμνηστο διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης Δημήτρη Κυριακού, του ανθρώπου που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας, τον Φεβρουάριο του 2018 αφήνοντας όμως παρακαταθήκη το πολυδιάστατο πολιτιστικό - εκπαιδευτικό έργο του.

 Τραγούδια - καθρέφτες της ζωής και της ψυχής του λαού μας, ακριβά ακούσματα του τόπου μας, δημιουργίες διαχρονικές που φέρουν την σφραγίδα κάθε γωνιάς της Ελλάδας, την ιδιομορφία της γλώσσας και των ρυθμών της, θα παρουσιαστούν στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση. Στο χορό θα συμμετέχουν οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου.
  Η εκδήλωση  διοργανώνεται από τον Δήμο Κατερίνης και το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος  και του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου.
 Είσοδος 5 ευρώ
Ελεύθερη είσοδος για παιδιά, μαθητές – φοιτητές
  Αξίζει να σημειωθεί, ότι, με την αγορά κάθε εισιτηρίου θα διατίθεται και μία πρόσκληση ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ για την εκδήλωση.
  Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Φεστιβάλ, ενώ από σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου έως και το πρωί της Τετάρτης 03 Ιουλίου θα διατίθενται και από το περίπτερο του Μουσικού Σχολείου στην πλατεία Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου