Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Σε νέα πρότυπα η ακαδημία του συλλόγου - Δωρεάν box, 20 ευρώ συνδρομή, άρτιες εγκαταστάσεις!

Ο Πιερικός αλλάζει μπαίνοντας σε μια διαφορετική τροχιά απο αυτήν των τελευταίων χρόνων. Οι αλλαγές σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστο και το ευαίσθητο τμήμα της ακαδημίας του συλλόγου.
Εκεί η διάθεση της διοίκησης είναι να δοθεί προτεραιότητα στο χτίσιμο μιας υγιούς κατάστασης η οποία θα ενισχύσει με τέτοιο τρόπο τα τμήματα υποδομής, ώστε να μπούν στέρεες βάσεις οι οποίες θα κρατήσουν ισχυρό το οικοδόμημα για τα επόμενα χρόνια.

Γι αυτό και ανέλαβε να ηγηθεί διοικητικά της προσπάθειας ο ένας εκ των ισχυρών ανθρώπων του Δ.Σ. ο Γιάννης Λαζαρίδης, έχοντας δίπλα του την Χριστίνα Δασκαλοπούλου και τον Μπάμπη Πεΐδη.

Ήδη στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν, αναφέρθηκε και είναι στα πλάνα της νέας διοίκησης, να δοθούν ΔΩΡΕΑΝ τα box ιματισμού σε όλα τα παιδιά που θα εγγραφούν στην ακαδημία, ενώ και η συνδρομή θα είναι 20 ΕΥΡΩ απο 25 που ήταν την περσινή περίοδο. 

Εκτός αυτού προσοχή θα δοθεί και στις εγκαταστάσεις στις οποίες προπονούνται τα παιδιά, ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις να δουλέψουν σωστά οι προπονητές με τους μικρούς αθλητές τους.

Το σίγουρο είναι ότι επιθυμία της νέας διοίκησης, είναι να αλλάξει η φιλοσοφία της ακαδημίας του Πιερικού και να στηθεί πάνω σε νέα, καινοτόμα για την περιοχή μας πρότυπα και να δείξει έμπρακτα πως εστιάζει πάνω στην αναζήτηση των ταλέντων της περιοχής και όχι στο οικονομικό σκέλος του εγχειρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου