Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Επισκέψεις του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Κουλκουδίνα σε Ν.Εφεσο, Κονταιριιώτισα, Αγ.Σπυρίδωνα και Βροντού

Η νέα γενιά  σε δράση!
Νέα Έφεσος, Κονταριώτισσα, Αγιος Σπυρίδωνας και Βροντού οι πρώτοι σταθμοί των επισκέψεων του υπ.Βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Κουλκουδίνα το απόγευμα του Σαββάτου όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους και κυρίως τους νέους.

Ο  Σπύρος Κουλκουδίνας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους του Δήμου Δίου-Ολύμπου για ζητήματα που απασχολούν την περιοχή,  να ανταλλάξει απόψεις αλλά και να σημειώσει ενδιαφέρουσες προτάσεις, κυρίως σε αγροτικά ζητήματα.

Νέοι και νέες, αγρότες και επαγγελματίες, συνταξιούχοι και άλλοι καλωσόρισαν θερμά  τον υποψήφιο Βουλευτή λέγοντάς του πως υποδέχθηκαν με χαρά την απόφαση Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, να δώσει λόγο και βήμα σε νέους. Τόνισαν πως στο πρόσωπό του,  εκφράζεται η νέα γενιά  που πρέπει να αναλάβει δράση, να πάρει στα χέρια της τα ηνία της πολιτικής και της ανάπτυξης στην Πιερία και τη χώρα, για μια νέα Ελλάδα.

Ο Σπύρος Κουλκουδίνας ανέπτυξε τις θέσεις της Ν.Δ. για την αγροτική ανάπτυξη, τις προτάσεις του κόμματος για την ενίσχυση του  αγροτικού εισοδήματος και στήριξης της υπαίθρου σημειώνοντας πως η Ν.Δ. δεν υπόσχεται αλλά δεσμεύεται για όσα περιλαμβάνει στο κυβερνητικό της πρόγραμμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου