Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Άννα Μάνη Παπαδημητρίου - «Δικαίωμα στην υγεία για όλους»

Το ιατρικό προσωπικό και τους υπαλλήλους, που δίνουν καθημερινό αγώνα για να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας, συνάντησα κατά την επίσκεψή μου στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Στις επαφές που είχα με γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό κατέγραψα τις ανάγκες και τα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα του Νοσοκομείου και δεσμεύτηκα να συνδράμω στην επίλυσή τους, μέσα κι από την υλοποίηση των προγραμματικών θέσεων
της Νέας Δημοκρατίας για την Υγεία.

«Το Νοσοκομείο αποτελεί έναν νευραλγικό τομέα της δημόσιας υγείας. Θέλω ενώπιόν σας να υπενθυμίσω τη δέσμευση του Προέδρου, Κυριάκου Μητσοτάκη, για άμεση πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ώστε να καλυφθεί κάθε λειτουργικό κενό. Οφείλουμε να παρέχουμε το δικαίωμα στην υγεία σε όλους», ανέφερα στους συνομιλητές μου, τους οποίους εξήρα για το έργο και την προσφορά τους στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Επισκέφθηκα επίσης το κέντρο ημερήσιας φροντίδας ανοϊκών ασθενών, όπου ενημερώθηκα για τα θεραπευτικά προγράμματα νοητικής ενδυνάμωσης που εφαρμόζονται σε ανοϊκούς ασθενείς, καθώς και τα αντίστοιχα προγράμματα υποστήριξης και ψυχοεκπαίδευσης των φροντιστών τους.

Ο κύκλος των επισκέψεών μου σε τομείς υγείας του νομού, περιελάμβανε ακόμη τη σχολή Νοσηλευτικής, που λειτουργεί στο κτίριο του παλαιού Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου