Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Ο «Δίας» απ’ τον Όλυμπο πήγε... στην Ξάνθη! Η πρώτη «μεταγραφή της χρονιάς»

Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Ο «μικρός Νικόλας» (Καραμήτρος) μεγάλωσε, ανδρώθηκε στους πρόποδες του Ολύμπου -πρωτίστως με τη βοήθεια του Θεού «Δία» (Δίου)- και λίγο μετά την ποδοσφαιρική του ωρίμανση, μεταπήδησε στην ιστορική ομάδα της Ξάνθης, στο πρώτο όνειρο της ζωής του, που γίνεται πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος, Νίκος Καραμήτρος, γέννημα-θρέμμα του Δίου και της αντίστοιχης ποδοσφαιρικής ομάδας -που διεκδίκησε φέτος, μέχρι τέλους, την άνοδο από την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας-, «εξαργύρωσε», τρόπον τινά, τις πολύ καλές εμφανίσεις του, με την ομάδα της Πιερίας αλλά και τη Μεικτή της ΕΠΣ Πιερίας. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η συμφωνία του ποδοσφαιριστή και της ομάδας του με την ακριτική Ξάνθη της Superleague, που χρόνια τώρα λειτουργεί υποδειγματικά σε επίπεδο ταλέντων και ευκαιριών.

Η αποκλειστική φωτογραφία από τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του Καραμήτρου με τον Δία Δίου (και αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στον νικηφόρο ημιτελικό των αγώνων μπαράζ), μαζί με την παρθενική, οn camera, otherside συνέντευξή του, ένα χρόνο πριν, ως Rookie, υπό καταρρακτώδη βροχή παρακαλώ, είναι ιστορική προσωπική παρακαταθήκη, αλλά συνιστά... παρελθόν, γιατί πλέον ο ήλιος της ποδοσφαιρικής του ζωής φωτίζει το παρόν και το μέλλον του που διαγράφεται λαμπρό... Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου