Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Ο Χρήστος Καραφουλίδης υπέρ της αλλαγής στον δήμο Κατερίνης

Αφουγκραζόμενος πάντα εδώ και χρόνια την πολιτική ώσμωση της κοινωνίας και αισθανόμενος - από τις λίγες φορές - το ιστορικό χρέος το οποίο αυτές τις ημέρες μας δίνεται η ευκαιρία να εκπληρώσουμε,   θεωρώ υποχρέωσή μου να λάβω κι εγώ μέρος στο δημόσιο αυτό διάλογο.

  Ήλπιζα ότι κάποιοι από εμάς που στηρίξαμε την προηγούμενη Κυριακή τη Δημοκρατική Παράταξη και τον άξιο επικεφαλής της κύριο Γιώργο Νταντάμη, θα σεβόμασταν τους περισσότερους από τους 12.000 πολίτες που τίμησαν το συνδυασμό μας αλλά κυρίως τον ίδιο το Γιώργο το Νταντάμη.

   Δυστυχώς η πολιτική φτώχεια κάποιων και το ευκαιριακό όφελος το οποίο εδώ και χρόνια επιδιώκουν, δεν τους επιτρέπει να κρύψουν τη χαρά τους και συντάσσονται έτσι με τον συνδυασμό του απερχόμενου δημάρχου κυρίου Χιονίδη και μάλιστα προσπαθώντας παράλληλα να πλήξουν προσωπικά τον Γιώργο Νταντάμη.

  Σε μια φυσιολογική δημοκρατική χώρα, υπό φυσιολογικές συνθήκες, τον Γιώργο το Νταντάμη θα έπρεπε να τον επαινούμε αντί να τον λοιδωρούμε. Θα έπρεπε να τον επαινούμε για την επιλογή του να συνδιοικήσει το δήμο της Κατερίνης με δήμαρχο και πολιτικό συνεργάτη τον Κώστα Κουκοδήμο και να εφαρμόσει το πρόγραμμά του αφουγκραζόμενος την πλειοψηφία των συμπολιτών μας για την αλλαγή διοίκησης, προσώπων, δημάρχου και κυρίως νοοτροπίας στο δήμο Κατερίνης.

  Αγαπητοί φίλοι, ήρθε η ώρα να σεβαστούμε την πολιτική επιλογή του κυρίου Νταντάμη να συνδιοικήσει τον δήμο με μοναδικό σκοπό τον ενδελεχή έλεγχο των οικονομικών πεπραγμένων της απερχόμενης διοίκησης Χιονίδη και την πρόοδο του τόπου μας με διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες.
  Κλείνοντας πιστεύω πως την Κυριακή οι πολίτες του δήμου μας θα αλλάξουν σελίδα στα δημοτικά πράγματα συμμετέχοντας μαζικά στις εκλογές, διότι η ενδεχόμενη ΑΠΟΧΗ σημαίνει και ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

Με εκτίμηση 
Καραφουλίδης Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου