Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Γιώργος Μπεκιάρης - Σας ευχαριστώ και θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου!!

Ολοκληρώνοντας την συνεργασία μου με τον Εθνικό Νέας Τραπεζούντας και θέλοντας να στείλω ένα ιδιαίτερο μήνυμα στην ομάδα (Διοίκηση , Παίκτες και Φιλάθλους), αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφραστώ δημόσια με το παρακάτω κείμενο.

Κλείνοντας ένας κύκλος 2μιση ετών στον πάγκο της ομάδας και έχοντας κερδίσει 2 συνεχόμενες ανόδους (από την Γ’ κατηγορία στην Β’ κατηγορία την περίοδο 2016-17 και από την Β’ κατηγορία στην Α’ κατηγορία την περίοδο 2017-18) αλλά και μ’ έναν υποβιβασμό που ήρθε όπως ήρθε (2018-19) αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τους ανθρώπους του συλλόγου που με τίμησαν με την επιλογή τους να μου εμπιστευθούν την κατεύθυνση του αγωνιστικού τμήματος με στόχο την επάνοδο και καθιέρωση ως υπολογίσιμη δύναμη μετά από 15 σχεδόν χρόνια απουσίας.

Παράλληλα με την αντρική ομάδα καταφέραμε να δημιουργήσουμε με 2 εξαίρετους ανθρώπους και συνεργάτες (τον κ.Τερζίδη Σταύρο και την κ. Ζανέτα Κλεοπάτρα), την ακαδημία βάζοντας έτσι σταθερές βάσεις για το μέλλον του συλλόγου. Ακαδημία την οποία στελέχωσαν μέχρι και το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2 αξιόλογοι προπονητές και φίλοι, ο κ. Εφραιμίδης Γιώργος και ο κ.Τερζίδης Χρήστος, με 18 παιδάκια, 2 αγωνιστικά τμήματα (Κ8 – Κ10) τα οποία συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και σε αρκετά τουρνουά κερδίζοντας τιμητικές διακρίσεις σε αγωνιστικό επίπεδο, μα πάνω απ’όλα την αναγνώριση και τον σεβασμό όλων για την προσπάθεια και το ήθος !

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ θα ήθελα να εκφράσω στον πρόεδρο της ομάδας κ.Ζανέτα Τάσο, σε έναν μαχητή της ζωής που κάνει τεράστιες προσπάθειες ώστε ο σύλλογος να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια μπορεί σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο σε αυτήν την δύσκολη εποχή που περνάει η κοινωνία μας.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτά τα 2μιση χρόνια, έμαθα πολλά από τον καθένα τους ξεχωριστά και είναι τιμή μου που υπήρξαν ένα σημαντικό κεφάλαιο στην εξέλιξη μου ως άνθρωπος και ως προπονητής.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη, γενικό αρχηγό της ομάδας μα πάνω απ’όλα εξαίρετο άνθρωπο και προσωπικό φίλο τον κ. Τερζίδη Σταύρο, του είμαι ευγνώμων για την επιμονή και την τιμή που μου έκανε με την πρόταση του να αναλάβω την ομάδα καθώς επίσης και για όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη στην πραγματοποίηση των στόχων που θέσαμε. Το ποδόσφαιρο μας χρειάζεται ανθρώπους με τις γνώσεις και την αγάπη του προς αυτό !
Αποχωρώ αφήνοντας πίσω μόνο φίλους. Σας ευχαριστώ και θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου