Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΤΡΑΓΙΚΟ - Καταπατητής ο ...Δήμος Κατερίνης! Δικάστηκε για καταπάτηση έκτασης ιδιωτών!

* Η καταπάτηση έγινε σε αγρό που ανήκει σε πολίτες οι οποίοι ετοιμάζονταν να πραγματοποιήσουν εκεί μια αγροτική επένδυση (σύμφωνα με το κείμενο της Απόφασης του Δικαστηρίου), ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έρχεται και άλλη Δίκη σε βάρος τού Δήμου.

Στην απόφαση του Δικαστηρίου, ο καταπατητής Δήμος Κατερίνης χαρακτηρίζεται εισβολέας και προσβολέας! Δικαστήριο: ο Δήμος Κατερίνης παρίστανε τον …ιδιοκτήτη! Επιλήψιμη η ενέργειά του.

Η Δικαστής επισημαίνει στους Διοικούντες τού Δ.Κατερίνης ότιοι πράξεις τους (κατάληψη έκτασης και δημιουργία αυθαιρέτων κτισμάτων!!!) δεν συνάδουν με την υποχρέωση του Δήμου να επιδεικνύει πρώτα ο ίδιος τη σύννομη συμπεριφορά που οπωσδήποτε απαιτεί από τους διοικούμενους Δημότες του!

Το Δικαστήριο κατηγορεί τον Δ.Κατερίνης για αντιποίηση ιδιοκτησίας και ότι «έχει καταστεί επιλήψιμος νομέας»!

* Η καταδίκη αυτή προήλθε μετά από συνεχείς αρνήσεις αρμοδίων τού Δ.Κατερίνης α) να τηρήσουν τη νομοθεσία αλλά και να συμμορφωθούν στη νομιμότητα β) περιφρονώντας τις διαμαρτυρίες των ιδιοκτητών, γ) περιφρονώντας τη μήνυσή τους σε βάρος τού Δήμου, δ) περιφρονώντας τη διαταγή τής Δικαστού, ε) ενώ απουσίαζαν και από την εκδίκαση αυτής της υπόθεσης.

Παρουσίαση θέματος:
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός *
Πηγή: stalagmaties

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου