Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

1,6 εκ. ευρώ χωρίζουν Ηρακλή και Super League??

Το οικονομικό αναμένεται να κρίνει την έκβαση της προσπάθειας
Ο Αχιλλέας Μπέος διατήρησε την αρνητική τάση που εξέφρασε και στην προηγούμενη τοποθέτησή του στο Metropolis 95,5 για το ενδεχόμενο deal με τον Θανάση Παπαδόπουλο, στις νέες του δηλώσεις. Είναι όμως χαρακτηριστικό πως σε κάθε του προβληματισμό, άφηνε κι ένα ανοικτό παραθυράκι.

Θα προχωρήσει ή όχι το deal; Σε κάθε ανάλογη περίπτωση, το οικονομικό είναι αυτό που κρίνει αν όχι τα πάντα, το μεγαλύτερο μέρος μιας συμφωνίας. Ξεκάθαρη εικόνα για το τίμημα της επικείμενης συμφωνίας δεν υπάρχει με απόλυτη βεβαιότητα.

Οι περισσότερες πληροφορίες ωστόσο έχουν κοινό παρονομαστή ένα ποσό που αγγίζει το 1,6 εκ. ευρώ, ενώ σύμφωνα μ’ άλλες πηγές αφορά στο σύνολο του ποσού που αφορά στα έσοδα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Βάσει των δεδομένων από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, φαίνεται πως απαιτείται προσωπική υπέρβαση του Θανάση Παπαδόπουλου (ως προς το ετήσιο μπάτζετ που προσδιορίζει να επενδύει) για να το πετύχει.

Ο Αχιλλέας Μπέος χθες δεν αμφισβήτησε την επιχειρηματική δύναμη του Παπαδόπουλου, αλλά εξέφρασε ερωτηματικά για το αν έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε επίπεδο να χρηματοδοτεί με 1,5-2 εκ. ευρώ την ομάδα ο νυν μεγαλομέτοχος.

Φέρεται από τις συζητήσεις που έχουν γίνει ως τώρα να έχει διαμορφωθεί ένα οικονομικό πλαίσιο, όμως είναι ξεκάθαρο πως στο ραντεβού των δύο πλευρών όλα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν στο απόλυτο, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Αν επικρατήσει το θετικό σενάριο, τα πράγματα είναι λίγο-πολύ προφανή, όμως αν επικρατήσει το δεύτερο η αναζήτηση εναλλακτικού Α.Φ.Μ. θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου