Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Διοικούντες Δία Δίου: «Τις κακές στιγμές είμαστε μαζί και τις κάναμε καλές!» VIRAL ΗD 16-5-19

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση
O Δίας Δίου διεκδίκησε, μέχρι το τέλος, το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία και οι Διοικούντες της ομάδας, στην αποχαιρετιστήρια, για το καλοκαίρι, συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, παραχωρούν συνέντευξη τύπου εφ' όλης της ύλης -με... ανακριτή το Μetrosport-,
απαντώντας, on camera, σε όλες τις ερωτήσεις του γράφοντος, με συνέπεια "καυτές" θεματικές , ειδήσεις, ατάκες και προτάσεις, που αρχίζουν από τη... γειτονική "κόντρα με την ΑΕ Καρίτσας -ως... "τρίτο ημίχρονο" από την αντίστοιχη συνέντευξη τύπου των "γειτόνων" την προηγούμενη ημέρα (Δείτε οπωσδήποτε: https://www.youtube.com/watch?v=Tap1SyXpvLU&t=126s ) -, με... ευεργετικά αποτελέσματα, τις διαφορές στα budget με τους κιτρινόμαυρους πρωταθλητές, το παράδειγμα του ποδοσφαιριστή Ηλία Μανίκα, μεταξύ άλλων, που "δεν αμείβεται, αλλά παρέθεσε το αποχαιρετιστήριο γεύμα στους συμπαίκτες του" (Αν δεν είναι Viral αυτό, τότε τι είναι;"), γιατί "αυτό είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο", τα όνειρα της ανόδου και της διαχρονικής κατάκτησης ενός κυπέλλου στην Πιερία, τη μη ευόδωση της αρχικής συνεργασίας με τον προπονητή, Κώστα Παπαδόπουλο, τον αντικαταστάτη του, Τάσο Ιωαννίδη και τη σφοδρή αντιπαράθεσή του με την ΑΕ Καρίτσας και μέσω... Δελτίων Τύπου, -η αναφορά των οποίων συνεχίζει ν' αποτελεί σημείο τριβής και αντιπαραβολής επιχειρημάτων-, τον "ήρωα", Γιώτη Παρασίδη, το επεισόδιο με τον Απόστολο Ίτσιο, "η ομάδα είναι πάνω απ' όλους" και τελειώνουν, τρόπον τινά, με τον προγραμματισμό και τους στόχους της νέας χρονιάς, "όποιος θέλει να μείνει, θα μείνει", τους γηγενείς μικρούς και τις επιλογές τους, "δεν υπάρχει αύριο χωρίς νέους", τις ακαδημίες και τις εγκαταστάσεις, τις αλλαγές της νέας χρονιάς, το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών, τη διαιτησία, τον Πιερικό, το... "μία πόλη μια ομάδα" του ευρύτερου Δήμου, το αντίπαλο δέος και τις best of στιγμές, γιατί... "τελικά μένει το τέλος και το τέλος ήταν καλό για εμάς!"

Υγ. Μη φύγετε ακόμη για... μπάνια, γιατί έρχεται η summer edition viral "συνέντευξη της χρονιάς" (μέχρι την επόμενη, φυσικά!) επί τέσσερα, που αξίζει να μεταδοθεί στη... διακαναλική της δημόσιας τηλεόρασης των ποδοσφαιριστών του Δία, κατευθείαν από τον Όλυμπο, που δε θα προκαλέσει και δε θα συζητηθεί... (σ.σ. Τρελοί είστε; χαμός θα γίνει...) Λίγη υπομονή!!!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου