Τρίτη 21 Μαΐου 2019

O "Βιερίνια" & οι τρεις σωματοφύλακες του Δία (Δίου)! VIRAL (Summer challenge) HD

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Οι... "Θεοί του Ολύμπου" κατέβηκαν απ' τον θρόνο τους, για... χατίρι του Δία (Δίου) και του Metrosport, (από αριστερά, Γιώργος Ευαγγελόπουλος -το alter ego του Βιερίνια-, Ηλίας Μανίκας, Βασίλης Νάκας και Παναγιώτης Καλουσίδης), για μια "summer challenge" viral συνέντευξη...
διαστροφικών υποθέσεων, διλημμάτων και συγκρίσεων, για τα.... dreams in reality, τους κιτρινόμαυρους πρωταθλητές, τις χαμένες ευκαιρίες, τις οικογένειες, το ποδοσφαιρικό... bullying, τα χρήματα, τους διαιτητές, τους τερματοφύλακες με... κόντρα ρόλο, την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, το παρόν και το μέλλον και με bonus tracks... αλαζονείες και αντιπάθειες, βραδινά τηλεφωνήματα, φραγές κλήσεων, αλλαγές... ξεκούρασης, σπαρταριστές ατάκες φωτιά, best of στιγμές, fair play, beach volley και ευχές σε μια ανεπανάληπτη συνέντευξη-έκπληξη, που χρήζει πολλαπλών αναγνώσεων και... απαντήσεων, γιατί... "αυτά μένουν..." (Αν χρειαστεί, guys, ανεβαίνουμε και στον...  Όλυμπο!)

Αφορμή, πάντως, στάθηκε η τελευταία ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Δία Δίου, που έκλεισε με τον αρχηγό Ηλία Μανίκα, να παραθέτει γεύμα στους συμπαίκτες του, στον προπονητή και στους ανθρώπους της διοίκησης και αιτία... ο ισόπαλος (0-0) τελικός αγώνας μπαράζ με την ΑΕ Καρίτσας, για την άνοδο από την Α' κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Υ.Γ. Εμείς μια φορά σας... κάναμε πάσα να μας... "κράξετε" και να πάρετε το αίμα σας πίσω για όλα τα videos, τις ερωτήσεις και τις πέντε χιλιάδες λέξεις-σχόλια ανά αγώνα! (ανώτατο όριο επιτρεπόμενων λέξεων στο youtube, δυστυχώς!) κι εσείς, αντί να πάρετε εκδίκηση εξ ονόματος όλων των ποδοσφαιριστών, προπονητών, φιλάθλων και παραγόντων, μας... αποθεώσατε, το λιγότερο! (Ευχαριστούμε θερμά και γραπτώς...)
Καλά να πάθετε... Τα χειρότερα (ουπς, τα καλύτερα, θέλαμε να γράψουμε), έρχονται ΚΑΙ το καλοκαίρι... Νομίζατε ότι επειδή ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα, θα γλιτώνατε; No way!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου