Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Γενέθλια γιορτή με την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων - Σχεδιασμός και προετοιμασία για τη νέα περίοδο – Ευχαριστίες

Ολοκληρώθηκε μια ακόμη ποδοσφαιρική περίοδος για την ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Αισίως ήταν η 26η και η γενέθλια γιορτή για την έναρξη της νέας περιόδου με απολογισμό της απερχόμενης οργανώνεται το απόγευμα του Σαββάτου 25 Μαΐου 2019 στο αθλητικό κέντρο του Σβορώνου.
Διοίκηση, αθλήτριες, μέλη και φίλοι του συλλόγου θα γιορτάσουν μαζί το κλείσιμο των αγωνιστικών υποχρεώσεων και ταυτόχρονα το νέο ξεκίνημα και την προετοιμασία της ερχόμενης περιόδου.

Με ψύχραιμη ματιά στα πεπραγμένα, με αισιοδοξία και διάθεση για νέο δυνατό ξεκίνημα οι Πιερίδες Μούσες θα διεκδικήσουν μια νικηφόρα πορεία την οποία και την αξίζουν! Θα διεκδικήσουν κυρίως το δικαίωμα ως ιστορική ομάδα του ποδοσφαίρου γυναικών να έχουν τις υποδομές που απαιτούνται – και ανάλογα σωματεία τις έχουν εξασφαλισμένες ως κάτι το αυτονόητο – ώστε να συνεχίσουν με καλύτερες προϋποθέσεις να οργανώσουν την προετοιμασία τους, την συνέχεια και ανάπτυξη της Ακαδημία τους κλπ.

Στη χρονιά που πέρασε πολλοί ήταν οι χορηγοί που στάθηκαν αρωγοί στην ομάδα. Είτε με την παρουσία τους στα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, είτε με οικονομικές ενισχύσεις και προσφορές. Σ όλους και στον καθένα ξεχωριστά η διοίκηση εκφράζει ένα θερμό ευχαριστώ και την προσδοκία να είναι και πάλι κοντά στην ομάδα.

Ιδιαίτερα η Διοίκηση των Πιερίδων Μουσών ευχαριστεί θερμά τον κ. Ιωάννη Συμεωνίδη για την πολύπλευρη ενίσχυση και συμπαράσταση στην ομάδα. Εύχεται στον ίδιο ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Κατερίνης, καλή επιτυχία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου