Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Πλούσιο το πρόγραμμα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος  Θεσσαλονίκης  με σκοπό την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού »διοργάνωσε για τρίτη χρονιά τους Ιστιοπλοϊκούς  Αγώνες «Ανδρέας Γιαννόπουλος».
Και φυσικά οι Αθλητές  Του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης έδωσαν το παρόν . Οι Ιστιοδρομίες  πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου υπό την Αιγίδα της Ελληνικής  Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας .Στην Κατηγορία  Optimist Ανάπτυξης ο  Φαρμακίδης Ανδρέας  κατέκτησε την δεύτερη θέση και ο Ράπτης Άγγελος την τρίτη  θέση.

Ενώ στην κατηγορία Optimist πολύ καλή εμφάνιση είχαν ο Χατζηβασιλείου Τριαντάφυλλος  κατακτώντας  την 13η θέση , ο Φαρμακίδης Ανδρέας  την 38η θέση , ο Ράπτης Άγγελος  την 50η  θέση και η Καμπερίδου Χρυσούλα την 51η θέση .Συνολικά έλαβαν μέρος 62 σκάφη. Την αποστολή συνόδεψαν ο προπονητής του τμήματος  Επαμεινώνδας Καρπούζας και ο Έφορος  Ιστιοπλοΐας  Φαρμακίδης  Σωτήρης.
Το Δ.Σ.  συγχαίρει  όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους.


ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ 
10 αθλητές του τμήματος  Κωπηλασίας του ΝΟΚΑΤ  επιλέχτηκαν να συμμετέχουν στις μετρήσεις που έκανε η επιστημονική Ομάδα του τμήματος αθλητικής αριστείας Sports Excellence στο πλαίσιο συνεργασίας με την Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. ώστε να προσδιοριστούν σημαντικές παράμετροι της φυσικής κατάστασης των αθλητών.

Οι μετρήσεις έλαβαν χώρα στην Θεσσαλονίκη στις Εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Θ. και  έλαβαν μέρος επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες από την Β. Ελλαδα. Το πρόγραμμα αποτελεί μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και υλοποιείται με αποκλειστική Δωρεά του ΙΣΝ από την ΑΜΚΕ  «Αναγέννηση και Πρόοδος »
Τους αθλητές του ΝΟΚΑΤ συνόδεψαν η προπονήτρια Φυτοπούλου Κατερίνα και ο έφορος Κωπηλασίας Μαρέτης Κωνσταντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου