Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Θερμαϊκός Κορινού - Ευχαριστήριο σε Γιάννη Συμεωνίδη

Αισθάνομαι την ανάγκη, μετά και τη λήξη της θητείας μου ως προέδρου της ομάδας του Κορινού να ευχαριστήσω δημόσια πια, ένα καλό φίλο, ένα σημαντικό παράγοντα του πιερικού τοπικού ποδοσφαίρου και ένα εξαιρετικό παιδί που αγαπάει το ποδόσφαιρο για όλα όσα προσφέρει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας αλλά κυρίως θα ήθελα δημόσια να τον ευχαριστήσω για τα όσα με μεγάλη του χαρά προσέφερε κατά τη διάρκεια της τελευταίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-19.

Η βοήθεια του κυρίου Συμεωνίδη ήταν εξαιρετικά πολύτιμη καθώς αποκλειστικά με τη δική του συνδρομή κατασκευάστηκαν τα αποδυτήρια στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας μας και πληρώθηκαν μεταγραφές της ομάδας.

Με την αρωγή και τη βοήθεια των φίλων και πρώην μελών του ΔΣ της ομάδας  κκ Κώστα Χάρλα και Μαργαρίτη Δημητρίου οι οποίοι με μπροστάρη εμένα και τον Γιάννη Συμεωνίδη  συνετέλεσαν επίσης στην φετινή πορεία της ομάδας όπου την επέστρεψε εκεί πού ανήκει.

Γιάννη Συμεωνίδη, σε ευχαριστούμε και ξέρουμε πολύ καλά πως θα είσαι στο πλευρό της ομάδας, όπως ήσουν πάντα, και μετά τις προσεχείς εκλογές, στις οποίες σαφώς και έχεις την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή μας.

Με τιμή
Σάκης Ταγκαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου