Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Θανάσης Λιακόπουλος: Τρία τεράστια ευχαριστώ και μία δέσμευση

Την 1η Ιουνίου του 2018 ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο της Κατερίνης. Ξεκινήσαμε μία μικρή ομάδα ανθρώπων, με κοινές αρχές και αξίες και στόχο να αλλάξουμε τον Δήμο μας.

Στην πορεία πύκνωσαν τις τάξεις μας πολλοί και σπουδαίοι άνθρωποι και βήμα βήμα κτίσαμε τον πιο φρέσκο, τον πιο δυναμικό, τον πιο καινοτόμο συνδυασμό που έχει τεθεί στην κρίση των δημοτών.

Ήμασταν οι πρώτοι που παρουσιάσαμε σοβαρό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που αντιγράφηκε κατά κόρον στην πορεία από άλλους συνδυασμούς. Ανοίξαμε δεκάδες θέματα, παρουσιάσαμε τις ρεαλιστικές μας λύσεις, μελετήσαμε σε βάθος τις ανάγκες των πολιτών και συχνά οι συνυποψήφιοί μας χρειάστηκε να δώσουν λύσεις στα προβλήματα, μετά τη δικιά μας ανάδειξή τους.

Ελάχιστα πριν τις εκλογές της Κυριακής όλες οι ενδείξεις και οι τάσεις έδειχναν πως θα είμαστε στη δεύτερη Κυριακή. Τελικά, για λόγους που θα αναλύσουμε με ησυχία όταν θα μελετήσουμε τα αποτελέσματα, οι δημότες της Κατερίνης στο τέλος μας ανέδειξαν στην τέταρτη θέση. Θα τους εκπροσωπήσουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο με 5 έδρες, χάνοντας άλλη μία για ελάχιστες ψήφους.

Τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στους κ.κ. Σάββα Χιονίδη, Κώστα Κουκοδήμο, Γιώργο Νταντάμη, Νίκο Τσουπέη και Ευγένιο Παπαδόπουλο για τον αγώνα τους. Μπορεί η μάχη να ήταν σκληρή και οριακή, όμως είμαστε περήφανοι για το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που είχαμε όλοι και τη δυνατότητά μας να συνυπάρχουμε, ακόμη και με διαφορετικές απόψεις.

Όλοι εμείς οι άνθρωποι του συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» θα θέλαμε να πούμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους δημότες που έμειναν κοντά μας. Αυτοί ξέρουν πως κάναμε έναν αγώνα χωρίς να υποσχεθούμε τίποτε, με επιχειρήματα το πρόγραμμά μας και το μέλλον των παιδιών μας. Οι δημότες αυτοί αποτελούν τους πυλώνες του νέου μας εγχειρήματος.

Ως Θανάσης, θα ήθελα να πω και εγώ ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην υπέροχη, την εξαιρετική ομάδα των ανθρώπων που συγκροτήσαμε, τον δημοτικό και τους τοπικούς συνδυασμούς μας. Ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ για μένα να είμαστε μαζί σε αυτές τις εκλογές και αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη τιμή η επανεπιβεβαίωση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπό μου μετά από αυτές. Το ίδιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θα ήθελα να πω δημόσια στη γυναίκα μου, την οικογένειά μου, τους φίλους και όλους όσοι ήταν στο πλευρό μου, την εξαιρετικά μικρή μα στρατηγικά αποτελεσματική ομάδα των πιστών μου αγαπημένων συνεργατών, με τους οποίους κάναμε αυτές τις εκλογές, καθώς και στον Ηλία Παπαγεωργιάδη, τον επί 30 χρόνια φίλο και συνοδοιπόρο μου.

Στους συνυποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς μας συμβούλους που με εμπιστεύθηκαν σε αυτό το ταξίδι, αλλά και τους χιλιάδες συνδημότες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, δηλώνω πως δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι στο πλευρό τους, πάντα με τις ίδιες αρχές και αξίες που πρεσβεύσαμε όλοι μαζί ως σήμερα, για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Χάσαμε μία μεγάλη μάχη, μα όχι και τον πόλεμο.
Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου