Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Βασίλης Αγάκος - Δε θα σας απογοητεύσω!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
ΑΓΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ, ΠΙΕΡΙΑΣ
Φίλες και Φίλοι Συνδημότες,
Γεννήθηκα στους Παλαιούς Πόρους,το 1964, από γεωργική οικογένεια. Αφού τελείωσα το σχολείο αποφοίτησα από τη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Θεσσαλονίκη. Από τότε και μέχρισήμερα ασχολούμαι με τον τουρισμό, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Υπηρεσίες Εστίασης. Μιλάω γερμανικά και αγγλικά.

Τα τελευταία έντεκα χρόνια είμαι μόνιμα εγκατεστημένος με την οικογένεια μου στους Νέους Πόρους,μετά από μια εικοσάχρονη απουσία στη Γερμανία, όπου και εκεί ασχολήθηκα με Υπηρεσίες Εστίασης-Εστιατόρια. Από τη στιγμή που επέστρεψα στη γενέτειρα μου, άρχισα να ασχολούμαι με τα κοινά μέσω Συλλόγων. Τέσσερα χρόνια ήμουν πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Πόρων,όπου με πολύ καλή ομάδα, απαρτιζόμενη από νέα παιδιά, καταφέραμε χωρίς χρηματοδότηση, μόνο με εθελοντές και χορηγούς, να κάνουμε χορευτικά τμήματα και αρκετές εκδηλώσεις στους Νέους Πόρους και στους Παλαιούς Πόρους,με αποκορύφωμα την εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό» της ΕΤ3 στις 17/04/2011. Για την πραγματοποίηση της είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση του κ. Γρηγόρη Γκίνου, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος της εκπομπής και την μετέδωσε πολλές φορές σε όλο τον κόσμο,μέσω της ΕRΤ SΑΤ,για να προβάλλουμε αυτό το ονειρεμένο χωριό που λέγεται Παλαιοί Πόροι. Ακόμα, φέραμε την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Γυρίσματα» που προέβαλε πάλι το χωριό μας και την περιοχή μας!
Τα τελευταία χρόνια είμαι Αντιπρόεδρος στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ και πρόεδρος στον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Νέων Πόρων, όπου πάλι με καλή ομάδα επαγγελματιών του κλάδου χαρτογραφήσαμε τους Νέους Πόρους, φτιάξαμε ενημερωτικά φυλλάδια, δημιουργήσαμε το site www.neipori.gr στο οποίο μπορεί να προβληθεί ο καθένας μας δωρεάν, μηχανογραφήσαμε όλες τις επιχειρήσεις και έτσι γνωρίζουμε ποιος είναι που. Στις δυο εισόδους των Νέων Πόρων τοποθετήσαμε δυο μεγάλες φωτεινές επιγραφές με τον χάρτη του χωριού μας, όπου ο καθένας ,Έλληνας ή ξένος, μπορεί μέσα σ’ένα λεπτό να προσανατολιστεί και να καταλάβει που βρίσκεται.
Συμμετείχα στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ν.Πόρων,  στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πλαταμώνα. Σε συνεργασία με τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας δημιουργήσαμε τη Διασωστική Ομάδα Πρώτων Βοηθειών Ν.Πόρων και πήραμε πιστοποίηση για καρδιακή αναζωογόνηση μέσω της μεθόδου ''ΚΑΡΠΑ''.
Εργάτης… στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΠΟΡΩΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ με την πρώτη ομάδα και τα τμήματα υποδομής.

Ζητάω την ψήφο σας γιατί!
Γιατί έχω όρεξη να ασχοληθώ με τα κοινά, να προσφέρω σ’αυτόν τον τόπο που γεννήθηκα αλλά και που μου έλειψε πολλά χρόνια και σίγουρα θα προσπαθήσω την καθημερινότητα μας να την κάνω καλύτερη. Πιστεύω έχω τη δύναμη και το θάρρος να συγκρουστώ με καταστάσεις,να διεκδικήσω και να απαιτήσω, ώστε να φτιάξουμε αυτόν τον τόπο πολύ καλύτερο.
Όλυμπο, Ακτές Ολύμπου, παραδοσιακούς οικισμούς, Δίον, Λείβηθρα, Κάστρο Πλαταμώνα, πολιτιστική κληρονομιά, φυσικό περιβάλλον δεν έχουν όλοι, αλλά εμείς, που έχουμε το προτέρημα να ζούμε σ’ αυτόν τον τόπο, πρέπει να κάνουμε το παν για να τα αναδείξουμε και να τα προσέξουμε καλύτερα.
Πρώτο μου μέλημα θα είναι να συμβάλω στην καλύτερη τουριστική προβολή του Δήμου μας στην πράξη... έπειτα, η καθαριότητα, το νερό,η δημιουργία δεξαμενών-ταμιευτήρων, και φυσικά οι καθαρές ακτές, παίρνοντας αυτό που τις αξίζουν.
Επίσης, αν εκλεγώ,θα προσπαθήσω να έχω από την πρώτη κιόλας στιγμή άριστη συνεργασία και πολύ κοντινή σχέση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων για να φτάνουν τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας στο Δημοτικό Συμβούλιο προσπαθώντας και απαιτώντας την άμεση επίλυσή τους.
Θέλω να ευχαριστήσω, εκ των προτέρων, όσους με στηρίξουν με την ψήφο τους.
Θα είμαι δίπλα στους συνδημότες μου και θα αγωνίζομαι για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Και μην ξεχνάτε σταυρό στον πρώτο του ψηφοδελτίου...!!!
Δεν θα σας απογοητεύσω!!!

Με εκτίμηση,

Αγάκος Βασίλειος του Ιωάννη και της Ευθυμίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Εκλογικής Περιφέρειας Ανατ. Ολύμπου
Συνδυασμός ΣΥΝΘΕΣΗ
Υποψ. Δήμαρχος ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ Βαγγέλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου