Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ζητώ την αγάπη σας και μία από τις δύο επιλογές της καρδιάς σας Βασίλης Τσακιρίδης δάσκαλος υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης με τον υποψήφιο δήμαρχο Σάββα Χιονίδη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ
Για την Κατερίνη που αξίζουμε και θα μας κάνει υπερήφανους
Για την Νέα Κατερίνη που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές
Αγαπητές/οί συμπολίτισσες, συμπολίτες

Μπήκαμε όλοι μαζί στην τελική φάση για τις Τοπικές Αυτοδιοικητικές εκλογές.Μέσα από αυτή την προεκλογική φάση γνωριστήκαμε όλοι καλύτερα υποψήφιοι και πολίτες συμμετέχοντας σε μια αξιόλογη ομάδα ανθρώπων έτοιμοι να συνθέσουμε τις ιδέες του καθενός με έναν επικεφαλή άνθρωπο με ελεύθερο πνεύμα, ανοικτό σε ό,τι καινοτόμο κι αποτελεσματικό υπάρχει, τον Σάββα Χιονίδη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμπορεύονται σ΄ αυτή την προσπάθεια, η οποία έλαβε γρήγορα χαρακτηριστικά μιας ενωμένης δυνατής ομάδας με δημοκρατική δομή, προτάσεις και θέσεις. Οι προτεραιότητες καθορίζονται από τις ανάγκες των συνδημοτών μας. Με ήθος, γνώση και πάνω απ΄ όλα με ανοικτούς ορίζοντες και αποφασιστικότητα θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα. Το ψηφοδέλτιο μας είναι αντιπροσωπευτικό και συγκροτείται από αξιόλογους ανθρώπους που  είναι ενεργοί πολίτες έτοιμοι να καταθέσουν την εμπειρία, τη «φρεσκάδα» και τις δικές τους και δικές σας προτάσεις προς όφελος όλων των συμπολιτών. Καθένας μας έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει. Μικρό ή μεγάλο είναι το ίδιο  σημαντικό.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιούς μου για την σοβαρότητα, την συνέπεια και τον σεβασμό που έδειξαν, αποδεικνύοντας την πίστη στις σταθερές αξίες σε πνεύμα φιλικό, αποκτώντας και γνωρίζοντας αξιόλογους ανθρώπους και χαρακτήρες. Και επειδή οι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν τι ακριβώς έκανες και είπες, αλλά πάντα θα θυμούνται πως τους έκανες να αισθάνονται κλείνω με αυτό: Όταν γεννήθηκα μου έμαθαν δύο λέξεις«κερδίζω»… «κοπιάζω». Εγώ διάλεξα την πρώτη. Η ζωή μου έδωσε την δεύτερη και ο Θεός χαμογέλασε και μου έμαθε την τρίτη «Αγωνίζομαι». Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Καλές εκλογές και καλά αποτελέσματα.
Ζητώ την αγάπη σας και μία από τις δύο επιλογές της καρδιάς σας για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης
                                                                 Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης δάσκαλος υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης με τον υποψήφιο δήμαρχο Σάββα Χιονίδη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου