Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο της ομάδας ποδοσφαίρου εκπαιδευτικών Π Ε Πιερίας

Ευχαριστήριο της ομάδας ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πιερίας προς τον συνάδελφο εκπαιδευτικό – διευθυντή σχολείου Βασίλη Τσακιρίδη

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά και εγκάρδια τον συνάδελφο εκπαιδευτικό – διευθυντή σχολείου Βασίλη Τσακιρίδη για την ευγενή χορηγία και προσφορά πλήρους σειράς αθλητικής στολής προς την ομάδα μας.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πιερίας που άνθρωποι σαν τον συνάδελφο Βασίλη Τσακιρίδη εκτιμούν την προσπάθεια μας να αναδείξουμε το αγνό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς η αξιέπαινη αυτή πράξη σας έχει διπλό νόημα και αξία καταδεικνύοντας το αθλητικό πνεύμα και την αμέριστη αγάπη και ενδιαφέρον για την ομάδα μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα  τις άριστες σχέσεις φιλίας που αναπτύξαμε και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ζωή σας και σε ό,τι επιλέγετε να πραγματοποιήσετε.
                                                    Ο Υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής ομάδας Π.Ε. Πιερίας
                                                                                 Πλάτων Χατζησάββας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου