Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - Ευχαριστήρια Ανακοίνωση


Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
 Ο Πρόεδρος Μπέλμπας Βασίλειος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Γ.Α.Σ ΣΒΟΡΩΝΟΥ Μπεκιάρης Γιώργος, επιθυμούν δημόσια να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του 11ου Πανελληνίου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου <<ΛΑΖΑΡΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ>> που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο του Σβορώνου από 10 έως 12 Μάιου.
 Η πολύτιμη στήριξη όλων των χορηγών και εθελοντών στις εκδηλώσεις του Συλλόγου δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τα αθλητικά δρώμενα του τόπου.
Τους ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι πως θα είναι κοντά μας όποτε και όταν τους χρειαστούμε.

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε : 

την ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και τα αρμόδια όργανα για την έγκριση και την διάθεση των συγκεκριμένων ημερομηνιών.

Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Νομού Πιερίας για τους ορισμούς και την υποδειγματική  συμπεριφορά των διαιτητών που συμμετείχαν στους αγώνες του τουρνουά.

Τον Ερυθρό Σταυρό Κατερίνης για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων. Η προσφορά τους ήταν πολύ σημαντική και αναγκαία καθόλη την διάρκεια του τουρνουά.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες τις ομάδες που για ακόμη μία χρονιά δήλωσαν βροντερό παρών στο τουρνουά που έχει γίνει θεσμός για το ποδόσφαιρο του νομού μας και όχι μόνο.

Τους γονείς για την άριστη συμπεριφορά τους και τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών, δίνοντας ραντεβού υποσχόμενοι για μία ακόμη καλύτερη διοργάνωση την Άνοιξη του 2020. Εις το επανιδείν !

                                                Με τιμή,
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Μπέλμπας Βασίλειος                                                  Μπεκιάρης ΓιώργοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου