Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στα «ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕΙΑ» 2019

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕΙΑ 2019», πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ιερού Ναού Αγίων Χριστοφόρου Κατερίνης και με τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου.

Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά  συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι παλαίμαχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι παλαίμαχοι απέδειξαν σε όλους πως στο ποδόσφαιρο και κατ΄ επέκταση στον αθλητισμό δεν υπάρχει όριο ηλικίας, παρά μόνο θέληση και καλή διάθεση.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας παρευρέθηκε στην εκδήλωση με μεγάλη χαρά και προθυμία, και παρείχε την υγειονομική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Μετά το πέρας των ποδοσφαιρικών αγώνων οι διοργανωτές της εκδήλωσης βράβευσαν τη Διασωστική Ομάδα για την ανιδιοτελή προσφορά και το κοινωνικό έργο που επιτελεί.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας νιώθει ιδιαίτερη τιμή για τη βράβευση και τη συμμετοχή της σε αυτή την αξιέπαινη δράση, εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους διοργανωτές της εκδήλωσης, και συγχαίρει θερμά τους συμμετέχοντες!

Φωτογραφικά στιγμιότυπα: Μπάμπης Πεΐδης
Πηγή: rescueteampieria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου