Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΠΣΜ Κ-15 ΠΑΟΚ- ΠΑΕ ΠΟΝΤΊΩΝ 1-0 Χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια για τους Κατερινιώτες!!!!

Ένας συγκλονιστικός τελικός παρουσία πολλών φιλάθλων αλλά και ανθρώπων του ποδοσφαίρου διεξήχθη την Κυριακή 19 Μαΐου στο γήπεδο της Μίκρας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ Κατερίνης  στην κατηγορία Κ-15 για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αντίπαλες βρέθηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας με το παιχνίδι να έχει πολλές δυνατές μονομαχίες και γρήγορο ρυθμό.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι πίεσε και δημιούργησε στο πρώτο 20΄ τρεις αξιόλογες ευκαιρίες να σκοράρει αλλά οι τελικές επιλογές των παικτών του ήταν άστοχες.
Οι Κατερινιώτες μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 30΄ειχαν δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του  Σιδηρόπουλου και τον τερματοφύλακα να βρίσκει την μπάλα και να της αλλάζει ελάχιστα την πορεία.
Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 38΄χαθηκε ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία όταν ο Τζημαγιώργης έκλεψε την μπάλα έξω από την αντίπαλη περιοχή αλλά έκανε βιαστικό τελείωμα και αστόχησε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες προσπαθούν να οργανώσουν το παιχνίδι τους αλλά και να διαφυλάξουν τα νώτα τους.
Στο 10΄σε μια ακίνδυνη σέντρα από δεξιά στην περιοχή των Ποντίων η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού με τον διαιτητή να υποδεικνύει  πέναλτι
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκούμας ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 1-0.
Αυτό το γκολ πείσμωσε την ομάδα των Ποντίων η οποία ανέβασε το ρυθμό της και κέρδισε με την σειρά της πέναλτι σε ανατροπή του Κουλουκουριώτη.
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ όμως αντέδρασε σωστά στην εκτέλεση του Κουρτσελίδη και κράτησε ανέπαφη την εστία του
Η συνέχεια ήταν συναρπαστική με την ομάδα των Ποντίων να κλείνει τον ΠΑΟΚ κυριολεκτικά στο μισό γήπεδο οι παίκτες του οποίου προσπαθούσαν να κρατήσουν με κάθε τρόπο το υπέρ  τους σκορ.
Η ατυχία για τους παίκτες μας συνεχίστηκε όταν νέο φάουλ του Κουλουκουριώτη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι αλλά και στην κεφάλια του Κουρτσελίδη με την μπάλα να αποκρούεται πάνω στην γραμμή από αμυντικό με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο!!!
Λίγο πριν το τέλος δυο σουτ του Ξυδούς  έξω από την περιοχή βρήκαν σε ετοιμότητα πάλι τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Η λήξη βρήκε τους νικητές να πανηγυρίζουν έξαλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ηττημένους πικραμένους γιατί σίγουρα με την εμφάνιση τους δικαιούνταν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.
Χαρακτηριστικό της απόδοσης και της προσπάθειας των παιδιών είναι ότι MVP του αγώνα αναδείχτηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ!!!!!!

Μετά την λήξη του αγώνα σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ (Πουρλιοτόπουλος, Παπαβασίλειου, Χατζηστάθης, Κωνσταντινίδης) έσπευσε να δώσει Συγχαρητήρια στην Ομάδα των Ποντίων δηλώνοντας τον θαυμασμό τους για την απόδοση της ομάδας μας.

Μάλιστα κλήθηκαν και έλαβαν μέρος τις επόμενες στις προπονήσεις της Κ-15προκειμενου να  δοκιμαστούν οι Κουρτίδης, Σιδηρόπουλος, Ξυδούς, Ρίζος και Κουρτσελίδης.
Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Μυρωτή ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς ευτυχώς κάτι το ανησυχητικό σύμφωνα με τις εξετάσεις που του έγιναν.

Μάλιστα ενδιαφέρον  έδειξαν για την πορεία της υγείας του ποδοσφαιριστή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αλλά Και της ΕΠΣΜ οι οποίο επικοινώνησαν τηλεφωνικά για προκειμένου να μεταφέρουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Διαιτητής: Καπρέτσος (Φλώρος, Γιατσίδης), χρέη 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο κ. Μαρμαρίδης

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Μαυρής, Παναγιωτίδης, Ιγνατίου, Κωττάς, Παπαευαγγέλου, Γιαγτζίδης, Θεοδοσιάδης, Κουτσιούλης, Γκούμας, Δεληγιάννης. Αναπληρωματικοί: Πεκρίδης, Αλμυράς, Παγκουλας, Αδάμ, Γεωργιάδης, Μιχαηλίδης, Σεβαστίδης

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Φουντουκίδης, Κουλουκουριώτης, Ρίζος, Σταθακόπουλος, Σιδηρόπουλος, Ξυδούς, Κουρτσελίδης, Τσιλιγγερίδης, Μαλεζάς, Μυρωτής, Τζιμαγιώργης. Ακόμη έπαιξαν Κουρτίδης, Διονυσιάδης, Αδάμου, Βαμβακάκης, Φώτης, Καραφυλλίδης


Με ήρωα λοιπόν τον τερματοφύλακα τους ο ΠΑΟΚ επικράτησε στον τελικό με  τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα της Θεσσαλονίκης να αναφέρουν χαρακτηριστικά:
 Η METROSPORT
Το σήκωσε η Κ-15 του ΠΑΟΚ με ήρωα τον Αγγελίδη! Με ήρωα τον τερματοφύλακα του ο Δικέφαλος νίκησε με 1-0 την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης και κατέκτησε το Πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ στην κατηγορία Κ-15.
Η ιστοσελίδα paokmania.gr
Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου κέρδισαν στον τελικό που έγινε στη Μίκρα την ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης με 1-0, παρουσία πολλών θεατών, φίλων και των δύο ομάδων!
Η ομάδα των Ποντίων όχι μόνο πρόβαλε σθεναρή αντίσταση, αλλά εντυπωσίασε με την απόδοσή της, μιας και σε ουκ ολίγες περιπτώσεις χρειάστηκαν οι σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακά μας Αγγελίδη Σπυρίδωνα, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.
Η επίσημη ιστοσελίδα  PAOK FC
Κι άλλη κούπα για τον ΠΑΟΚ
Πρωταθλήτρια της ΕΠΣΜ στην κατηγορία Κ15 αναδείχθηκε η Κ14 του ΠΑΟΚ, που κέρδισε την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης στον τελικό, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 19/05 στη Μίκρα. Το γκολ που χάρισε τη νίκη κι άλλο ένα πρωτάθλημα στο PAOK Academy πέτυχε ο Κωνσταντίνος Γκούμας με πέναλτι. MVP του τελικού δε, αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Σπύρος Αγγελίδης, που μεταξύ άλλων εντυπωσιακών επεμβάσεων απέκρουσε πέναλτι.
Η πορεία προς τον τελικό
Η ομάδα μετείχε στον 1ο όμιλο της κατηγορίας Κ-15 και εξασφάλισε εύκολα και νωρίς την πρόκριση στην επομένη φάση. Στην φάση των ομίλων έγινε διαχείριση του υλικού της ομάδος με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση αλλά και την συλλογή πολύτιμων εμπειριών για την συνέχεια.
Στην φάση των νοκ-αουτ αγώνων ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και απέκλεισε σε διπλούς αγώνες στους 16 την ακαδημία Γιώργου Κούδα με δυο νίκες 2-1 και 6-1.
Στα προημιτελικά απέκλισε τον δυνατό ΠΑΟΔ μετά από δυο συγκλονιστικά ματς 0-0 και 2-0 και στα ημιτελικά της Ελπίδες Σταυρούπολης επίσης με δυο νίκες 5-3 και 2-1.


Να θυμίσουμε ότι η φετινή πορεία δεν είναι τυχαία καθώς είναι η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή στα τελικά της ΕΠΣΜ μετά την 4η και 3η θέση που κατέκτησε το αντίστοιχο τμήμα τα προηγούμενα χρόνια στην ίδια κατηγορία, δείγμα της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά ενώ θα λειτουργήσουν και θερινά τμήματα για την βελτίωση των αθλητών του τμήματος αλλά και του συλλόγου.

Εάν θέλεις και εσύ η το παιδί σου  να ζήσει αντίστοιχες μοναδικές εμπειρίες επικοινώνησε στα τηλέφωνα:
2351035590 (γραφεία  συλλόγου)
6947425161 (Κραγιόπουλος Κωνσταντίνος Προπονητής)
Γιατί τα καλύτερα έρχονται!!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου