Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΑΕ Καρίτσας-Δίας Δίου 0-0 Σύρραξη και αποβολές λίγο πριν το τέλος

Σε ένα επεισοδιακό όπως εξελίχθηκε προς το τέλος του παιχνίδι, η τυπικά γηπεδούχος ΑΕ Καρίτσας ήρθε ισόπαλη 0-0 με την ομάδα του Δία Δίου και εξασφάλισε την άνοδο της στην επόμενη κατηγορία (όποια κι άν είναι τελικά αυτή άν ισχύσει ή όχι η αναδιάρθρωση).
Το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο, σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες πρόσεξαν τις άμυνες τους και οι επιθετικοί τους είδαν ελάχιστες φορές απο κοντά τις αντίπαλες εστίες.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε απο τις 4 συνολικά κόκκινες κάρτες τις οποίες έδειξε ο κύριος Πολυχρόνης.
Το παιχνίδι δεν είχε την πολύ μεγάλη φάση, με τις δυο ομάδες να έχουν τις καλές τους στιγμές τις οποίες όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν, για να μείνει έτσι αυτό το 0-0 μέχρι το τέλος.


Το τέλος το οποίο σημαδεύτηκε απο τις 3 κόκκινες κάρτες της φάσης των καθυστερήσεων με τους Κυρτέγο και Σαμανίδη απο πλευράς ΑΕΚ να δέχονται την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης Φώτη Πολυχρόνη και τον Φωτίου του Δία για σπρωξίματα μεταξύ τους σε σύρραξη που με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ευτυχώς δεν γενικεύτηκε.

Νωρίτερα στο 80΄είχε μείνει με 10 παίκτες ο Δίας, όταν ο τερματοφύλακας του Παρασίδης, έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός μεγάλης περιοχής.

Έτσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος βαθμολογικά, η ΑΕ Καρίτσας το κατακτά και στα πλέι-οφ, κάνοντας ουσιαστικά το ντάμπλ την φετινή αγωνιστική περίοδο αφού είναι και η κυπελλούχος της χρονιάς 2018-2019.

Διαιτητής ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Βρούζο και Κουτσικανλιδη.

ΑΕ Καρίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Λαγδάρης (90’ Δαλαμήτρας), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροΐρης, Δημητρουλόπουλος (66’ Τσιώμης), Οικονόμου, Κυπαρίσσης (79’ Σαμανίδης), Κυρτέγος, Μακράκης (87’ Μπενίσκος).

Δίας Δίου (Τάσος Ιωαννίδης): Παρασίδης, Λαζαρίδης, Ευαγγελόπουλος (90’ Νάκας), Γ. Παναγιωτίδης (76’ Τσουρέκας), Παπαστεργίου, Φωτίου, Καλαμπάκας, Γιαπιτζής, Καλουσίδης, Α. Παναγιωτίδης, Μανίκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου