Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη, στηρίζει όσους στηρίζουν το βουνό, τη δημοκρατία και το διάλογο

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κατοίκων του δήμου Κατερίνης και των φίλων του βουνού και θεωρώντας ηθική υποχρέωσή της να πάρει θέση για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές και πάντα έχοντας ως αρχή, μέση και τέλος το θέμα της εγκατάστασης των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη και μόνο αυτό και φυσικά γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα, καθώς και όλα όσα έχουν συμβεί πάνω και κάτω από το τραπέζι, θα ήθελε να ενημερώσει την τοπική κοινωνία ότι:

Ο κύριος Χιονίδης Σάββας, νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης, στήριξε και στηρίζει την εγκατάσταση των Ανεμογεννητριών, στήριξε και στηρίζει την καταστροφή του φυσικού μας πλούτου, στήριξε και στηρίζει το ξεπούλημα του βουνού και κυρίως αρνήθηκε και αρνείται ακόμη και σήμερα στους κατοίκους του χωριού και στους επιστήμονες του ΑΠΘ, το διάλογο και τη δημόσια διαβούλευση. Και μάλιστα όλα αυτά συνέβησαν αφού νωρίτερα και μάλιστα προεκλογικά ο κύριος Χιονίδης έπαιρνε το μέρος των κατοίκων της Μηλιάς και δεκάδων συλλόγων οι οποίοι είχαν ταχθεί ενάντια σε ένα τέτοιο έργο και ορκίζονταν πως θα σεβαστεί την άποψή τους καθώς όπως και ο ίδιος πίστευε (ένα τέτοιο έργο θα είναι καταστροφικό).

Το ίδιο ισχύει και για τον νυν δημοτικό σύμβουλο, πρώην αντιδήμαρχο και πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κύριο Θανάση Λιακόπουλο (είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος μας έκλεινε τα μικρόφωνα και έκανε όλα τα χατήρια του κυρίου Χιονίδη) ο οποίος τώρα ζητάει την ψήφο μας ως υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης. Οι δύο (2) αυτοί υποψήφιοι δήμαρχοι είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για την επικείμενη καταστροφή του βουνού μας. Όποιος από τους 2 αυτούς κυρίους δημόσια υποστηρίζει ακόμη και σήμερα ότι δε στήριξε ή δε ψήφισε το κατάπτυστο αυτό έργο της εγκατάστασης των 11 ανεμογεννητριών, πολύ απλά, λέει ψέματα.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι κκ. Νταντάμης Γιώργος, Κουκοδήμος Κωνσταντίνος, Τσουπέης Νίκος, Κεραηλίδης Δημήτριος και Παπαδόπουλος Ευγένιος Ολύμπιος έχουν τοποθετηθεί και έχουν πλέον γραπτώς δεσμευτεί για την ΜΗ κατασκευή των ανεμογεννητριών στην περιοχή μας αλλά για την ανάπτυξή της με επενδύσεις οι οποίες θα φέρουν δουλειές στον τόπο μας χωρίς να καταστρέφουν τα βουνά μας.

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη, στηρίζει όσους στηρίζουν το βουνό, τη δημοκρατία και το διάλογο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου