Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Πιερικός-Θησέας Αγριάς 3-1 Δίκαιη νίκη!

Πιο εύστοχοι οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη, πήραν δίκαια τη νίκη απέναντι στον Θησέα του Λάκη Μπακάλη και έβαλαν έτσι τα θεμέλια της παραμονής τους στην κατηγορία.

Οι Κατερινιώτες προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο και έφεραν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν, ενώ στην επανάληψη ο νεαρός Λαμπίρης έβαλε το ...κερασάκι στην τούρτα για να μειώσουν απλά οι παίκτες της ομάδας της Μαγνησίας.

Ο Πιερικός άνοιξε το σκορ στο 36’ όταν ο Μπουζούκης από το ύψος της μεγάλης περιοχής με σουτ έγραψε το 1-0. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Πιερικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή παίκτη των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή από τον Μπόρα, με τον Σεχολάρι να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα, γράφοντας το 2-0.

Ο Πιερικός κατάφερε στο 2ο μέρος να κάνει το 3-0 στο 75’ με τον Λαμπίρη, "καθαρίζοντας" έτσι το παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ στο 85’ με κεφαλιά του Γιουπλάρι, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κοτζαθανάση.

Διαιτητής ο Μιχούλιας με βοηθούς τους Φράγιο και Σιανίδη

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης) : Τοπουζλής, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Θ. Καρτσαμπάς, Τσιούχας, Μπουζούκης (46’ Λαμπίρης), Κωστόπουλος (61’ Κυπαρίσσης), Α. Καρτσαμπάς, Σεχολάρι, Σόουζα, Μηλιώτης (74’ Μαρίνογλου).

Θησέας Αγριάς (Λάκης Μπακάλης): Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος (82’ Βαν Ντε Γουίχε), Γιαουπλάρι, Δίντσης, Κοτζαθανάσης, Πέτσης (81’ Ζάχος), Μπόρας (85’ Φραγκογιάννης), Τσιουρής, Οικονόμου, Νιαώτης (63’ Χατζησταμάτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου