Τρίτη 23 Απριλίου 2019

«Υπάρχει η θέληση ώστε ο Ιάλυσος να πάει στο... επόμενο επίπεδο»

Την πορεία του Ιάλυσου μέχρι το πρωτάθλημα στον 6ο όμιλο σχολίασε ο Σάκης Παπαβασιλείου.
Ο Έλληνας προπονητής των νησιωτών μίλησε στην ΕΡΑσπορ τον προβιβασμό της ομάδας που ανέλαβε στα μέσα Δεκεμβρίου, τονίζοντας τι πρέπει να αλλάξει ώστε να... αλλάξει επίπεδο ο σύλλογος, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες γενικότερα.

Μεταξύ άλλων μίλησε:

Για την επιτυχία του Ιάλυσου: «Μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, με χαρές και συγκινήσεις. Ανέλαβα μία ομάδα με δυνατή διοίκηση. Πανηγυρίσαμε ύστερα από 23 χρόνια την άνοδο στα επαγγελματικά πρωταθήματα. Χαίρομαι που συνέβαλα κι εγώ ένα... λιθαράκι, προκειμένου η ομάδα να πανηγυρίσει την άνοδο».

Για το τι συνάντησε στον Ιάλυσο: «Οικονομική σταθερότητα και δουλέψαμε σε επαγγελματικά πρότυπα, σε καλές συνθήκες, όσον αφορά το επίπεδο στη Γ' Εθνική. Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα όμως, ώστε ο Ιάλυσος να πρωταγωνιστήσει και στο επόμενο επίπεδο. Βασικός παράγοντας είναι οι συνθήκες εργασίας και όχι μόνο για τον Ιάλυσο, αλλά σε γενικό πλαίσο».

Για το ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες: «Να υπάρχει η οικονομική σταθερότητα, αλλά να υπάρχουν και οι εγκαταστάσει κλπ, προκειμένου να αξιοποιούμε τους παίκτες μας. Αυτά τα δέκα χρόνια βιώνω μια κατάσταση που οι πρόεδροι δίνουν μεγάλα συμβόλαια, αλλά όχι τη βαρύτητα που πρέπει για να φτιάξουν τις υποδομές».

Για το αν μπορεί μια νησιωτική ομάδα να στηρίξει αυτές τις αλλαγές: «Βάση με αυτά που ξέρω και συζητώ με τον πρόεδρό μου, καθώς για τις άλλες ομάδες δεν γνωρίζω, αυτό που μετράει είναι να υπάρχει η θέληση και σε εμάς υπάρχει. Υπάρχουν οι βάσεις και θεωρώ πως θα υπάρξουν αλλαγές προς το καλύτερο σε αυτό το κομμάτι».
Απόδοση: Liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου