Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Δεύτερη θέση στο διπλό σκιφ γυναικών για την Κατερίνα Νικολαΐδου στην Ιταλία!

Η Εθνική ομάδα Κωπηλασίας  συμμετείχε στη πρώτη διεθνή ρεγκάτα της χρονιάς που                     διεξήχθη στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας από 12 έως και 14 Απριλίου και δεν είναι άλλη από την γνωστή ρεγκάτα που είναι αφιερωμένη στον Πάολο Νταλόλια.

Η αθλήτρια του ΝΟΚΑΤ και Ολυμπιονίκης Κατερίνα Νικολαϊδου  εκπροσώπησε  την Ελλάδα μας για μια ακόμα φορά και κατέκτησε την δεύτερη θέση στο διπλό σκιφ γυναικών με την Αννέτα Κυρίδου του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τρίτη θέση κατετάγει το πλήρωμα της Λιθουανίας (Χρυσές Παγκόσμιες πρωταθλήτριες του 2018).



           Την επομένη μέρα ο Ιταλός τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ  Τζιάνι Ποστιλιόνε θέλοντας να δοκιμάσει την Κατερίνα Νικολαϊδου και με άλλο πλήρωμα ,στο διπλό σκιφ γυναικών με την αθλήτρια του ΝΟΘ Χριστίνα Μπούρμπου κατέκτησαν την 6η Θέση στη γενική κατάταξη .
          Ο απολογισμός της εθνικής μας ομάδας στην Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο ήταν 6 μετάλλια (1 χρυσό , 2 ασημένια , 3 χάλκινα ) και 19 παρουσίες σε μεγάλους τελικούς .

Το Δ.Σ. και οι φίλοι του ΝΟΚΑΤ εύχονται συγχαρητήρια στην Κατερίνα Νικολαϊδου και σε όλους  τους αθλητές και  αθλήτριες που εκπροσώπησαν την Ελλάδα σ αυτούς τους αγώνες. !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου