Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Γράφει ιστορία με τον Αιολικό ο πρώην ποδοσφαιριστής και πλέον προπονητής του, Αποστόλης Στύλος!

Φοβερές επιτυχίες ο Αιολικός του Αποστόλη Σύλου, με την ομάδα της Λέσβου να βρίσκεται ένα βήμα πρίν της Β΄Εθνική και να κατακτά και το κύπελλο της ΕΠΣ Λέσβου. Ο Κατερινιώτης τεχνικός, γράφει τη δική του ιστορία, με την ομάδα που στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα της σαν ποδοσφαιριστής της.

Δείτε τι γράφει για τον τελικό το sportlesvos.gr
Κυπελλούχος Λέσβου για 19η φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Αιολικός, νικώντας τον Αετό Λουτρών στο Στάδιο Μυτιλήνης με σκορ 4-1, μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους.

Ο τελικός ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και σε αυτό βοήθησε η παθιασμένη και δίχως σκοπιμότητα εμφάνιση των παικτών του Θεαγένη Διονυσάτου, που κοίταξαν στα μάτια το συγκρότημα του Απόστολου Στύλου. Ο Αιολικός ξεκίνησε δυνατά το ματς και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό του τελικού, με ωραίο γυριστό σουτ του Άρη Λαμπράκη από το ύψος του πέναλτι, που δεν κατόρθωσε να αποσοβήσει ο Παπάζογλου.

Στη συνέχεια η ομάδα του Απόστολου Στύλου δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για να κάνει δύο τα τέρματα της, αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Μετά το 25ο λεπτό ο Αετός άρχισε να βγαίνει με αξιώσεις στην επίθεση, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τις πτέρυγες και στο 36' κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσα, με σκόρερ τον Βασιλέλλη που με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Κουμπά για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αιολικός πίεσε τον Αετό και εκμεταλλεύτηκε την ποιοτική του ανωτερότητα, σκοράροντας αρχικά με τον Διαμαντίδη στο 61' χάρη σε ένα όμορφο ψηλό κρεμαστό σουτ και με ψυχραιμο πλασέ του Λαμπράκη στο 75' στο τετ α τετ με τον Παπάζογλου. Έτσι ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Λέσβου στη Γ' Εθνική μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε σε 4-1 ο Παλαμουτσής στις καθυστερήσεις, σε μια γρήγορη αντεπίθεση του Αιολικού, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απ. Στύλος): Κουμπάς, Μπουζούρας (80' Τζόρνταν), Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Τσουβαλτσίδης, Διαμαντίδης, Καλόμπο (54' Παλαμουτσής), Βουτσιώτης (75' Ποτουρίδης), Λαμπράκης (77' Λαλάς)

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ (Θ. Διονυσάτος): Παπάζογλου, Κρητικός (80' Κοντονίκας), Μουτζούρης, Ευαγγέλου, Κάλφας, Κριπιντίρης, Συβρής (73' Βέντος), Διονυσάτος (69' Παλάσης), Βασιλέλλης, Κροτσίδας (63' Κάρμας), Βλαστέλλης
Πηγή: sportlesvos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου