Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - "Δύσκολη μέρα η χθεσινή για την ομάδα μας"

ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΜΑΣ ΑΣΤΕΡΗ ΝΙΚΟΥ
ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ.ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΎΠΟΠΤΗ ΦΑΣΗ Ο ΑΣΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.

 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΙΑΚΟΜΙΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.ΕΚΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ (ΔΙΠΛΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΠΕΡΟΝΗΣ ΟΛΙΚΗ ΡΗΞΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ Δ.Π ΚΑΙ ΡΗΞΗ ΕΣΩ ΠΛΑΓΙΟΥ Δ ΓΟΝΑΤΟ).

ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ Ο ΑΣΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ κ ΤΕΡΖΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. ΤΟΚΑ ΑΣΤΕΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.
.ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου