Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Στο πλευρό του Κ. Κουκοδήμου ο Σάββας Εγγονίδης

Αρχικά για να ξεκαθαρίσω κάτι – Όποιος/α διανοηθεί να ξαναενοχλήσει με τηλέφωνα κ.λ.π. τον πατέρα μου ή γενικά οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας μου, λέγοντας κατινιές τύπου « Είναι αντίπαλος ο γιος σου, κ.α. » βάζοντας φθηνές φιτιλιές, τότε και εγώ με τη σειρά μου θα αναγκαστώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ να πάρω το δρόμο της δικαιοσύνης, για να δούμε τότε ποιος θα είναι αντίπαλος και με ποιον.

Δεν είναι απειλή – ούτε προειδοποίηση – Είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

Και για να τελειώνουμε θα πω τα εξής:

Α) Το ότι κατεβαίνει συγγενικό μου πρόσωπο (Α’ βαθμού) με συγκεκριμένη παράταξη, ενώ εγώ προσωπικά θα στηρίξω ΔΗΜΟΣΙΑ και στα ΛΟΓΙΑ αλλά κυρίως και στη ΠΡΑΞΗ άλλη παράταξη, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το αγαπάω ή το πιστεύω λιγότερο.

Απλώς είμαστε…

ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΑΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ – ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!

Πάρτε παράδειγμα τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Σε μια οικογένεια κάποιος μπορεί να είναι FC Barcelona και κάποιος άλλος Real Madrid CF. Τι σημαίνει δηλαδή ότι δεν θα υπάρχει αμοιβαία αγάπη ή έντιμη σχέση μεταξύ των μελών της; Δηλαδή τα λύσαμε όλα τα προβλήματα μας και μας έμεινε αυτό τώρα για να ασχολούμαστε;

Λυπάμαι πραγματικά για κάποια άτομα εδώ μέσα… (Ξέρουν αυτοί και τους ξέρω και εγώ)

Β) Είχα τα ΦΡΥΔΙΑ τουλάχιστον (Δεν έμαθα στη ζωή μου να είμαι χυδαίος για αυτό και αποφεύγω την άλλη λέξη) να πάρω τα εκλογικά μου δικαιώματα από το συγκεκριμένο τοπικό διαμέρισμα και να τα μεταφέρω αλλού ώστε να μην έχω ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ για το συγκεκριμένο τοπικό συμβούλιο της τοπικής κοινότητας που θα εκλεγεί στις επερχόμενες εκλογές, όπου είναι και υποψήφιος το συγκεκριμένο συγγενικό μου άτομο.

Για να μη μπορέσει ΚΑΝΕΝΑΣ μετά να αμφισβητήσει την ΑΛΗΘΕΙΑ μου για το ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.

Και αυτό το ξέρουν οι άνθρωποι μου – οι πραγματικοί μου φίλοι.

Οι εκλογικοί κατάλογοι όπως και η εφαρμογή του ΥΠΕΣ είναι στη διάθεση του καθενός για να το διαπιστώσει αυτό.

Γ) Δεν είμαι ούτε δημοτικός – ούτε τοπικός υποψήφιος σύμβουλος, ούτε πιστεύω ότι είμαι ικανός ή αν θα είμαι και ποτέ για να ασχοληθώ και με τα κοινά.

Πιστεύω όμως στη λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Οι περισσότεροι τη λέξη αυτή, δυστυχώς στις μέρες μας τη κάνανε κουρέλι και τη χρησιμοποιούν χωρίς να ξέρουν καν την έννοια της, όσο μάλλον και την εφαρμογή της. Ξεχνάνε ότι ο κάθε ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ πολίτης έχει το δικαίωμα να πιστεύει και να στηρίζει ότι επιθυμεί, ανεξάρτητα από συγγενικές ή οτιδήποτε άλλο σχέσεις.

Αντιθέτως βλέπουμε να υπάρχει έντονη λογοκρισία και υποκρισία με τους περισσότερους να δείχνουν με το δάχτυλο συνήθως, ξεχνώντας ότι τα 3 από αυτά δείχνουν πάντα τους ίδιους τους εαυτούς…

Λυπάμαι που θα σας στο χαλάσω αλλά στη δική μου ΖΩΗ τη μπάλα τη παίζω όπως θέλω εγώ!

ΥΓ: Θα στηρίξω από το δικό μου πόστο και ως το τέλος της εκλογικής περιόδου τη δημοτική παράταξη «ΕΚΚΙΝΗΣΗ» του Κώστα Κουκοδήμου. Εύχομαι όμως πραγματικά, καλή επιτυχία σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις που παίρνουν μέρος σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και εύχομαι στο τέλος όποιος και να είναι ο νικητής – η πραγματική νίκη να είναι για τη ΚΑΤΕΡΙΝΗ που τη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. #HONESTY

Με εκτίμηση
Σάββας Εγγονίδης
Αθλητικογράφος – Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου