Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Έφυγε ο Κυριάκος Καραπαναγιωτίδης - Коύλη αυτό το αφιέρωμα είναι για σένανε, θα ζεις πάντα στις καρδιές μας. Καλό ταξίδι!

Για όσους έζησαν στην περιοχή μας τις δεκαετίες του 80΄και του 90΄, θα θυμούνται καλά πως ο Κυριάκος Καραπαναγιωτίδης ήταν ένας απο τους πλέον αγαπημένους καλλιτέχνες της μουσικής νυχτερινής ζωής της.

Ωραίος άνθρωπος, σωστός επαγγελματίας, γνήσιος καλλιτέχνης, πρόσφερε απλόχερα τις μοναδικές του ερμηνείες στον χώρο και ομόρφυνε τις βραδιές της κοσμικής νυχτερινής Κατερίνης και των περιχώρων της.
Ώς ελάχιστο φόρο τιμής, δημοσιοποιούμε το παρακάτω βίντεο το οποίο ανάρτησε ο προσωπικός του φίλος Ανδρέας Παπαδόπουλος. Ο Κυριάκος δεν είναι πλέον εδώ μαζί μας αφού ταξίδεψε χθές στη γειτονιά των αγγέλων και άφησε πιο φτωχό τον χώρο που εκπροσωπούσε στην όμορφη Πιερία μας.
Θα ζεί μαζί μας όμως, χαραγμένος στις καρδιές και τις σκέψεις μας, ώς ένα πολύ καλό παιδί και ένας καλός, αγνός και ατόφιος καλλιτέχνης, απο αυτούς που πλέον σπάνια αντικρίζουμε στις πίστες των νυχτερινών μαγαζιών!

Καλό ταξίδι λεβεντόπαιδο!!!!

3 σχόλια: